بنیاد سوروس مجبور به ترک مجارستان شد

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397
17:01
بنیاد سوروس مجبور به ترک مجارستان شد انتقادهای نخست‌وزیر مجارستان از اقدامات مخرب بنیاد سوروس در این کشور، این گروه را مجبور کرده که از بوداپست خارج شود.

العالم ـ اروپا

بنیاد «جورج سوروس» وابسته به میلیاردر صهیونیست روز سه‌شنبه اعلام کرده که دفتر خود را از مجارستان به برلین منتقل می‌کند.

بنابر گزارش خبرگزاری «رویترز»، سوروس در واکنش به انتقادهای نخست وزیر مجارستان از عملکرد مخرب این گروه، با متهم کردن مجارستان به ایجاد فضای سیاسی و تنگناهای قانونی توامان برای این بنیاد، گفته که به همین دلیل دفتر خود را در بوداپست تعطیل و آن را به برلین منتقل می‌کند.

دولت «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان روز گذشته اعلام کرده بود که قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای شرکت‌های غیردولتی اعمال می‌کند و این اقدام را تحت لایحه «توقف سوروس» صورت می‌دهد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، اوربان بارها سوروس و سازمان وی را به تضعیف فرهنگ ملی (مجارستان) و تشویق مهاجران متهم کرده است.

وی که بار دیگر در انتخابات ماه گذشته پیروز شد، در جریان مبارزات انتخابات خود از بنرهایی با عنوان «سوروس را متوقف کنید!» استفاده کرد. با این حال سوروس اتهام‌های اوربان را رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد