سرسپردگي آمريكا به رژيم صهيونيستي

سه شنبه 17 مرداد 1391
05:48
 سرسپردگي آمريكا به رژيم صهيونيستي رام الله (العالم) ـ راه يافتن به رياست جمهوري امريكا از كانال ناديده گرفتن حقوق ملت فلسطين، وفاداري و اعلام اطاعت و سرسپردگي به رژيم اشغالگر عبور مي كند.

به گزارش سه شنبه خبرنگار شبكه خبري العالم، ميت رامني نامزد جمهوريخواه رياست جمهوري آمريكا در اقدامي مغاير با تصميمات بين المللي قدس را به عنوان پايتخت رژيم اشغالگر به رسميت شناخت.

رامني كه در سفر اخير خود به تل آويو با رفتن به رام الله و ديدار با محمود عباس رييس تشكيلات خودگردان فلسطين مخالفت كرد، متعهد شد كه به محض رسيدن به كاخ سفيد، سفارتخانه امريكا را به قدس شريف انتقال دهد.

اين تعهدات خشم سياستمداران فلسطيني را برانگيخت و آن را اقدامي غيرقابل قبول و پاداشي به اسراييل عنوان كردند.

سلطان ابوعينين عضو كميته مركز جنبش فتح در گفت وگو با خبرنگار العالم اظهار داشت: سخنان نامزد رياست جمهوري امريكا، نژادپرستانه بوده است.

وي افزود: بسياري از روساي امريكايي هنگام نزديك شدن به موعد انتخابات و رقابت هاي رياست جمهوري در زمينه جلب نظر اسراييل با يكديگر رقابت مي كنند.

برخي سخنان رامني را بخشي از تبليغات انتخاباتي دانستند كه هدفش جلب نظر راي دهندگان يهودي در انتخابات است. ولي واقعيت آن است كه اين شخص نماينده حمايت نامحدود سياستمداران امريكايي خواه جمهوري خواهان و يا دموكراتها از رژيم اشغالگر مي باشد.

قيس عبدالكريم عضودفتر سياسي جبهه دموكراتيك تاكيد كرد كه نوعي تعهد و پايبندي از جانب روساي جمهور امريكا و حتي نامزدهاي رياست جمهوري براي حفظ ائتلاف با رژيم اشغالگر و چشم پوشي از نقضهاي حقوق ملي فلسطيني توسط اسراييل وجود دارد.

خليل شاهين نويسنده و تحليلگر سياسي فلسطيني تصريح كرد كه سفر رامني براي آن بوده است تا اعلام كند كه سياست امريكا در حمايت از اسراييل ثابت است.

شاهين گفت: موضع امريكا فقط براي حمايت سياسي و حمايت از اشغال خاك فلسطين نيست بلكه مربوط به حمايت نظامي بي سابقه در چارچوب ائتلاف راهبردي نيز مي شود.

رامني نمونه بارز نقش مخرب امريكا در زمينه حمايت بي حدو حصر از رژيم اسراييل در منطقه است، شايد وجه  تمايز رامني با ديگران آن است كه نقاب را از چهره سياست امريكا برداشت در حالي كه ديگران همچنان اين نقاب را حفظ مي كنند.
16:07

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا