خبر فوری:

قول سوریه برای آزادی زائران ایرانی

سه شنبه 17 مرداد 1391
13:47
قول سوریه برای آزادی زائران ایرانی وزير امورخارجه سوريه تأکيد کرد که کشورش همه تلاش خود را براي آزادي زائران ايراني به کار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "ولید المعلم" امروز در دیدار "سعید جلیلی" دبیرشورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران گفت: دمشق همه تلاش خود را برای آزادی زائران ایرانی به کار خواهد گرفت.

جلیلی نیز در این دیدار تأکید کرد، جدی نبودن حمایتها از فرایند دمکراسی در سوریه، بیش از هر زمان دیگری دروغ مدعیان دمکراسی را فاش کرد.

جلیلی امروز همچنین با "بشار اسد" رئیس جمهوری سوریه دیدار و گفت و گو کرد.

جلیلی در این دیدار گفت: نباید به دشمنان اجازه داد که به سبب شکست در برابر مقاومت، از ملت سوریه انتقام بگیرند.

وی افزود: تنها راه برای حل مسأله سوریه، دمکراسی و احترام به حق ملت سوریه در انتخاب است.

دبیرشورای عالی امنیت ملی ایران خاطرنشان کرد: ایران آماده ارایه کمکهای انسانی به ملت مقاوم سوریه است.

بشار اسد نیز در این دیدار با استقبال از مواضع ایران تأکید کرد، حمایت بیگانگان از تروریسم از طریق ارسال سلاح به سوریه پذیرفتنی نیست.

عناصر مسلح و تروریست در سوریه شنبه گذشته 48 زائر ایرانی را هنگام بازگشت از حرم حضرت زینب (س) ربودند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست