پوتین و ماکرون در سن پترزبورگ، درباره ایران و سوریه رایزنی می‌کنند

جمعه 28 ارديبهشت 1397
16:09
پوتین و ماکرون در سن پترزبورگ، درباره ایران و سوریه رایزنی می‌کنند طبق اعلام کاخ کرملین، روسای جمهور روسیه و فرانسه ۲۴ و ۲۵ می (سوم و چهارم خرداد) در سن پترزبورگ دیدار و درباره ایران، سوریه و اوکراین رایزنی می‌کنند.

العالم- اروپا 

 در حالی که اظهارنظرهای مختلف کشورهای عضو برجام ادامه دارد، کاخ کرملین از سفر آتی رئیس‌جمهور فرانسه به روسیه و رایزنی او با همتای روس خود درباره ایران و دیگر موضوعات خبر داد.

دو روز پس از نشست سران اتحادیه اروپا در بلغارستان و تاکید آنها بر لزوم تلاش برای «نجات برجام»، خبرها حاکی از آن است که رئیس‌جمهور فرانسه برای دیدار با همتای روس خود به این کشور سفر می‌کند تا درباره ایران رایزنی کند.

به گزارش رویترز، دفتر ریاست جمهوری روسیه (کاخ کرملین) اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» و «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در سفر ۲۴ و ۲۵ می (سوم و چهارم خرداد) او به سن پترزبورگ روسیه دیدار خواهند داشت.

طبق اعلام کرملین، قرار است روسای جمهور روسیه و فرانسه درباره ایران، سوریه و اوکراین بحث و تبادل نظر کنند.

این خبر در حالی منتشر شده که اخیرا رئیس‌جمهور فرانسه گفته علی رغم خروج آمریکا از برجام، باید این توافق را حفظ کرد.
 وی از طرفی دیگر تاکید کرده که با توجه به فشارها و نگرانی‌ها درباره تحریم‌های آمریکا، «نمی‌توانیم شرکت‌ها را به ماندن در ایران مجبور کنیم»

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز