یک بانک آلمانی و یک شرکت لهستانی از تعلیق فعالیت در ایران خبر دادند

جمعه 28 ارديبهشت 1397
22:56
یک بانک آلمانی و یک شرکت لهستانی از تعلیق فعالیت در ایران خبر دادند علی رغم اظهارات مقام‌های اتحادیه اروپا درباره اتخاذ تدابیری برای تداوم فعالیت شرکت‌های اروپایی در ایران در مواجهه با تحریم‌های آمریکا، یک بانک آلمانی و یک شرکت لهستانی از تعلیق فعالیت در ایران خبر دادند.

العالم- اروپا 

روز جمعه بانک آلمانی و شرکت لهستانی فعال در زمینه نفت، گاز و معدن با اشاره به تحریم‌های آتی آمریکا علیه ایران، از تعلیق فعالیت خود در ایران خبر دادند.

خبرگزاری رویترز در دو خبر جداگانه از تصمیم یک بانک آلمانی و یک شرکت لهستانی برای تعلیق فعالیت‌هایشان در ارتباط با ایران خبر داد.

طبق یکی از این گزارش‌ها، «دی‌زی بانک» آلمان که دفتر مرکزی آن در فرانکفورت است، از تعلیق تبادلات مالی خود با ایران از اول جولای خبر داد.

سخنگوی این بانک آلمانی روز جمعه گفت: «ما تبادلات پرداخت خارجی‌مان مرتبط با ایران را از اول جولای به صورت کامل تعلیق خواهیم کرد».

بنا بر گزارش دوم رویترز، شرکت «پی‌جی‌نیگ» لهستان هم اعلام کرده یک پروژه گازی خود با ایران را به دلیل ریسک تحریم‌های آمریکا، به حالت تعلیق درآورده است.

«ماجیج وژنیاک» قائم مقام این شرکت لهستانی گفت: «ما کار زیادی نمی‌توانیم در ارتباط با قراردامان در ایران بکنیم. در هر لحظه امکان اعمال تحریم‌های (آمریکا) وجود دارد و هیچ کس نمی‌خواهد ریسک کند».

وی افزود: «ما وقتی در حال حفاری و جستجو برای پیدا کردن هیدروکربن‌ها هستیم می‌توانیم ریسک کنیم اما ما درباره سیاست بازی، ریسک نخواهیم پذیرفت».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیزنکوت مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی، ائتلاف با نتانیاهو را رد کرد+ فیلم


الصادقون: مرزهای عراق گروگان دیکته‌های خارجی نمی‌شود


طوفان مدال در قزاقستان؛ ۱۳ نشان رنگارنگ سهم کوراش ایران


کشتار وحشتناک عربستان در بنی حشیش صنعا/ شمار شهدا و زخمی ها به 70 نفر رسید + فیلم


هشدار رئیس حزب شیعیان پاکستان درباره جنگ‌افروزی


واکاوی وال استریت ژورنال پیرامون از سرگیری جنگ با ایران در کابینه ترامپ


ایران حمله خونین به غیر نظامیان یمن را محکوم کرد


رایزنی عمان و سازمان ملل درباره یمن


حملات هوایی عربستان به غیرنظامیان یمنی


پایان کار پولادمردان ایران در سرزمین اژدها با ۸ نشان رنگارنگ