دروازه ‎بان استقلال ساز جدایی کوک کرد

شنبه 29 ارديبهشت 1397
09:37
دروازه ‎بان استقلال ساز جدایی کوک کرد دروازه‌بان استقلال با فرد نزدیک امیر قلعه‌نویی تماس گرفته و می‌خواهد از استقلال جدا شود.

العالم _ ایران / ورزشی

 ظاهرا استقلال برای سید حسین حسینی تمام شده است و می خواهد فصل جدیدی از زندگی خود را شروع کند. دو سال قبل اولین بار او مقابل سپاهان و در اصفهان اوجگیری کرد و حالا انگار فصل جدیدش از همین باشگاه شروع می شود. حسینی به نزدیکانش گفته روزهای سختی را در استقلال سپری کرد. او که جانشین سید مهدی رحمتی شده بود گلایه داشت در ماه های حضورش در ترکیب همواره تحت فشار بود و در اواخر فصل رفتارهایی کرد که توپ را در زمین سیدمهدی رحمتی انداخت تا شفر تصمیم بگیرد در چند بازی آخر فصل، از شماره یک استقلال در درون دروازه استفاده کند. حال حسینی به دلیل اتفاقات اخیر تصمیم دارد قراردادش را با آبی پوشان تمدید نکند. گرچه در این میان شفر هم از باشگاه خواسته تا قرارداد دروازه بان جوان تیمش تمدید شود اما باشگاه تاکنون هیچ اقدامی نکرده است.

حال شنیده می شود حسینی با یکی از نزدیکان امیر قلعه نویی صحبت کرده است و گفته نمی خواهد در استقلال بماند و ساز جدایی کوک کرده است. قلعه نویی هم این روزها در آستانه نشستن دوباره روی نیمکت سپاهان است و حسینی به آن فرد نزدیک به امیر گفته حتی حاضر است در سپاهان گلر دوم باشد ولی استقلال نماند چرا که دیگر تحمل یکسری اتفاقات را ندارد.

خبرآنلاین

 

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است


صنعا ادعاهای ریاض مبنی بر هدف قرار دادن مکه و مدینه را رد کرد


پارلمان رژیم صهیونیستی در تنگنای شکاف سیاسی برای تشکیل کابینه جدید+ فیلم


آتش سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز


۶۶ حمله جدید هوایی و موشکی سعودی‌ها علیه یمن


تجمع حامیان فلسطین مقابل سفارت آمریکا در لندن


ترامپ مدعی احتمال دستیابی به صلح اوکراین در نشست گروه ۲۰ شد


حدود ۵۷ هزار انگلیسی خواستار تحقیق درباره نقش لندن در جنگ غزه شدند


سفیر ایران در قاهره: تهران از شروط هفت‌گانه خود عقب‌نشینی نمی‌کند/ به آمریکا اعتماد نداریم