نتانیاهو: ایران می‌خواهد با پول برجام منطقه را فتح کند

يکشنبه 30 ارديبهشت 1397
11:29
نتانیاهو: ایران می‌خواهد با پول برجام منطقه را فتح کند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید که اقدام ترامپ در خروج آمریکا از برجام نه تنها در بیت‌المقدس که در پایخت‌های عربی نیز با تمجید روبه‌رو شد.

العالم- فلسطین اشغالی 

 بنیامین نتانیاهو در گفتگویی با شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز بار دیگر از تصمیم ترامپ در خارج کردن ایالات متحده از توافق هسته‌ای تمجید کرد.

نتانیاهو در این گفتگوی تلویزیونی مدعی شد که «توافق هسته‌ای بر این فرض مبتنی بود که اگر در زمینه هسته‌ای [امتیازات زیادی] به ایران بدهید، آن‌ها [انسان‌های] خوب خواهند بود. و دیگر یک نظام افراطی که مردم خود و کشورهای مختلف در خاورمیانه را سرکوب نمی‌کنند ... اما عکس آن رخ داد».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود گفت: «با این توافق (هسته‌ای) میلیاردها (دلار) به جیب‌های آن‌ها سرازیر شد و به جای اینکه انسان‌های خوبی شوند، در یمن، عراق و هم‌اکنون در سوریه دست به وحشیگری می‌زنند. آن‌ها (ایرانی‌ها) تلاش می‌کنند با پول حاصل از برجام خاورمیانه را فتح کنند. فکر می‌کنم که کار رئیس جمهوری [ترامپ] در وهله اول درهم‌کوبیدن ماشین پول [سازی] ایران است».

وی در توصیف واکنش‌ها نسبت به تصمیم ترامپ برای خارج کردن آمریکا از برجام گفت: «همه افراد در خاورمیانه از این تصمیم تمجید می‌کنند ... من درباره کشورهای اروپایی یا آن‌هایی که از خارج از برد موشک‌های ایران هستند صحبت نمی‌کنم، بلکه درباره کسانی حرف می‌زنم که در برد موشک‌ها هستند، مانند [بیت‌المقدس]، ریاض و دیگر نقاط در خاورمیانه».

نتانیاهو در ادامه مدعی شد: «ترامپ کار بزرگی انجام داد زیرا وی به ایران گفت که نمی‌توانی دیگر پول را بگیری. نکته دوم این است که نمی‌توانید به بمب هسته‌ای دست یابید».

وی در انتقاد از توافق هسته‌ای مدعی شد: «اگر این توافق باقی بماند تضمین‌کننده راه‌های چندگانه ایران برای دستیابی به زرادخانه اتمی است. همه می‌گویند این توافق باید حفظ شود زیرا مسیر ایران به سوی بمب [اتمی] را مسدود می‌کند در حالی که اینگونه نیست، بلکه مسیر ایران برای دستیابی به بمب را تضمین می‌کند».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد: «از این توافق باید خارج شد. این توافق در هسته مرکزی خود می‌گوید که ایران اورانیوم را غنی‌سازی نکند که بخش مهمی از [مسیر] ساخت بمب [اتمی] است. در مقابل هفت سال [عدم غنی‌سازی] برای یک بمب، سپس می‌تواند صدها بمب غنی‌سازی کنند. این دیوانگی است».

نتانیاهو در ادامه در تمجید دوباره از اقدام ترامپ گفت: «رئیس جمهوری با درهم‌کوبیدن دستگاه پول‌ [سازی] ایران مطلقا درست عمل کرد».

وی در توصیف نزدیک شدن برخی دولت‌های عربی به رژیم صهیونیستی گفت: «در بسیاری از کشورهای عرب شاهد تغییر دیدگاه هستید که دیگر اسرائیل [برای آن‌ها] یک دشمن نیست بکله یک متحد اجتناب‌ناپذیر است. زیرا یک تهدید مشترک وجود دارد و تهدید مشترک ایران است. روابط بسیاری از اعراب با اسرائیل دچار تغییرات زیادی شده است و ما برای مهار ایران متحد شده‌ایم و در اینکه نکته که رئیس جمهوری ترامپ ایران را مهار کرده است [متفق‌القول] هستیم. رئیس جمهوری [ترامپ] نه تنها در [بیت‌المقدس] بکله در پایتخت‌های عربی مورد تمجید قرار گرفت».

تسنیم

 

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»