رئیس انجمن حقوق بشر بحرین: منامه می‌خواهد سلب تابعیت به یک مجازات عادی تبدیل شود

يکشنبه 30 ارديبهشت 1397
11:45
رئیس انجمن حقوق بشر بحرین: منامه می‌خواهد سلب تابعیت به یک مجازات عادی تبدیل شود رئیس انجمن حقوق بشر بحرین در واکنش به سلب تابعیت جمعی از شهروندان معارض این کشور تأکید کرد که دولت بحرین می‌خواهد مجازات سلب تابعیت به یک مجازات عادی تبدیل شود.

العالم _ بحرین

«باقر درویش» رئیس انجمن حقوق بشر بحرین گفت که دولت بحرین می‌خواهد مجازات سلب تابعیت به یک مجازات عادی تبدیل شده و در مورد هر فعال حقوقی یا سیاسی صادر شود.

درویش اظهار داشت که دولت بحرین از قانون تروریسم تفسیر جائرانه کرده و مجازات‌ها را تشدید و تجاوزات علیه زندانیان از جمله ربایش افراد و دیگر تجاوزات را افزایش داده و سعی دارد از طریق اصلاح قانون تروریسم به این تجاوزات مشروعیت ببخشد.

طبق گزارش شبکه «المنار»، «یوسف ربیع» از فعالان حقوقی نیز در این باره اظهار داشت که سازمان‌های حقوقی معتقدند که عدالت و سلامت دستگاه قضایی به رویای بحرینی‌ها تبدیل شده است و مشکل بزرگی که در بحرین وجود دارد این است که از دستگاه قضایی بهره‌برداری سیاسی می‌شود.

وی افزود که دستگاه قضایی به ابزاری برای انتقام از مخالفان دولت تبدیل شده و از این دستگاه به طرز جائرانه‌ و به دور از معیارهای بین‌المللی برای محاکمه‌های عادلانه ‌استفاده می‌شود.

 

0% ...

آخرین اخبار

چرا قزاقستان برای آمریکا مهم شده است؟ از اورانیوم تا کریدور ترانس‌خزر


عراق از بسته‌شدن قریب‌الوقوع اردوگاه داعشی الهول خبر داد


سقوط جنگنده آمریکایی در یونان


جنایتگری مزدوران تحت حمایت عربستان در یمن با حربه های دروغین


رشد ۹۷ هزار واحدی شاخص بورس در روز اول کاری/نگاه فعالان بازار معطوف به عرضه‌های اولیه این هفته


دریادار سیاری:رمز ایستادگی در برابر دشمن، اراده و مقاومت است


ویتکاف به مسکو رفت


تحلیل روز| شبح جنگ سوم؛ ترامپ در دو راهی "جنگ یا شکست دوباره"


محسنی اژه‌ای در نشست روسای دیوان ‌های عالی بریکس؛ تاکید بر توسعه همکاری ‌های قضایی


اندیشکده بروکینگز: جنگ علیه ایران شکاف راهبردی آمریکا در آسیا را عمیق‌تر کرده است