واکنش نتانیاهو به سخنان پامپئو:

از همه کشورها می‌خواهیم از رویکرد آمریکا در قبال ایران پیروی کنند

دوشنبه 31 ارديبهشت 1397
22:16
از همه کشورها می‌خواهیم از رویکرد آمریکا در قبال ایران پیروی کنند نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی ضمن سخت نامیدن مواضع جدید آمریکا در قبال ایران، خواهان همراهی بقیه کشورها با آمریکا شد.

العالم - فلسط

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در مراسم افتتاح سفارت پاراگوئه در بیت المقدس در واکنش به سخنان امروز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا گفت که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور  آمریکا سیاست واشنگتن را نه فقط در زمینه اورشلیم (بیت المقدس) بلکه در قبال ایران نیز تغییر داد.

 به نوشته وبگاه روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نتانیاهو در ادامه سخنان خود گفت: «ترامپ موضع سختی علیه ایران اتخاذ کرد که توسط پامپئو ، وزیر خارجه آمریکا نیز بیان شد و عبارتند از: عدم غنی سازی، اعمال تحریم‌های سخت و درخواست از ایران برای خروج از سوریه.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خاتمه گفت: «ما از همه کشورها می‌خواهیم تا از رویکرد آمریکا علیه ایران پیروی کنند.»

0% ...

آخرین اخبار

گرینسپن همچنان پیشتاز رقابت‌ها برای دبیرکلی سازمان ملل


برگزاری «شب دوستی ایران و چین» به مناسبت پنجاه‌وپنجمین سالگرد روابط دیپلماتیک


واکنش بقائی به همصدایی کانادا با ادعای پوچ امارات علیه تمامیت ارضی ایران


پیونگ یانگ: تحریم‌های غرب بر کره شمالی کارساز نیست


موافقت آمریکا با فروش ۵۰۰ فروند موشک رهگیر پاتریوت به اوکراین


لاوروف: زلنسکی در صورت تمایل به دیدار با پوتین باید به مسکو بیاید


تشدید حملات ارتش رژیم صهیونیستی در سراسر نوار غزه


آشوب در لهستان؛ نخست‌وزیر رئیس دادگاه قانون اساسی را تعلیق کرد + فیلم


پزشکیان: باید برای حفظ خاک و هویت کشور قوی باشیم


نیروهای مسلح یمن: عربستان طی ۲۴ ساعت ۹۳ حمله هوایی و موشکی انجام داد