بحرینیها خواهان سرنگونی رژیم آل خلیفه هستند

جمعه 20 مرداد 1391
17:56
بحرینیها خواهان سرنگونی رژیم آل خلیفه هستند فعال رسانه اي بحريني با تاكيد بر پافشاري مردم براي برگزاري تظاهرات مسالمت آميز و سرنگوني رژيم آل خليفه خاطر نشان كرد : مردم ، با راه حل هاي سطحي مخالفند و به دست گرفتن سرنوشت خود را خواستارند.

"عباس بوصفوان" در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت : رژيم آل خليفه هر از گاهي پيشنهاد گفت و گو مي دهد اما مردم سرنگونی رژیم ديكتاتوري آل خليفه را خواستارند.

وي افزود : گفت و گوهاي مدنظر رژيم فاقد معني واقعي و صرفا جلساتي تشريفاتي است. رژيم آل خليفه آن قدر تاكنون پيشنهاد گفت و گو داده و اين گفت و گوها به شكست انجاميده است كه ديگر حتي از مطرح كردن پيشنهاد گفت و گو هم شرم دارد.

اين فعال سياسي بحريني در ادامه خاطر نشان كرد : آمريكايي ها از نقش عربستان سعودي در بحرين پشتيباني مي كنند و شيوه عربستان در بحرين بر پايه سركوب و راه حل امنيتي و مخالفت با مشاركت مردمي استوار است.

وی افزود: آمريكا از يك سو ادعا مي كند كه مخالف سركوب مردم است اما از سوي ديگر بدون اين كه خود دستي در كشتار مردم بحرين داشته باشد از طريق عربستان ، از سركوب مردم بحرين حمايت و پشتيباني مي كند.

" عباس بوصفوان " در پايان به اظهارات شماري از مسوولان نظير وزير خارجه بحرين اشاره كرد و گفت : تاكنون هيچ زمانی براي گفت و گوي ملي تعيين نشده است اين در حالي است كه وزير دادگستري از طرح تازه اي براي گفت و گو سخن می گوید اما واقعیت این است که

وزير دادگستري و سایر اعضای كابينه دولت بحرين فاقد كارايي لازم براي رسيدگي به امور مردم هستند.

8-15-21

26

 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت