عفو بین الملل: آل خلیفه به نمایش پایان دهد

شنبه 21 مرداد 1391
03:59
عفو بین الملل: آل خلیفه به نمایش پایان دهد سازمان عفو بين الملل با درخواست براي آزادي 13 مخالف بحريني متهم به توطئه عليه پادشاهي، از مسئولان اين کشور خواست به "نمايش تمسخرآميز قضايي" پايان دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "حسبیه صحراوی" معاون اداره خاورمیانه و شمال آفریقا در سازمان عفو بین الملل در بیانیه ای گفت: مسئولان بحرینی باید به این نمایش تمسخرآمیز قضایی پایان دهند؛ و حکم 13 مخالف را لغو و آنها را فورا و بدون شرط آزاد کنند.

الصحراوی ادامه داد: این افراد زندانیان اندیشه هستند که فقط به دلیل بیان مسالمت آمیز عقاید و تجمع بازداشت شده اند.

این فعالان بازداشت شده از 22 مه گذشته در دادگاه های رژیم آل خلیفه محاکمه می شوند و قرار است سه شنبه این هفته حکم آنها ای سوی دادگاه استیناف اعلام شود. شناخته شده ترین این بازداشت شدگان "عبدالهادی الخواجه" است که 110 روز در اعتراض به بازداشتش اعتصاب غذا کرد.

عفو بین الملل از مسئولان رژیم آل خلیفه خواست که اجازه دهند در خصوص اظهارات مطرح شده مبنی بر شکنجه برخی متهمان تحقیقات مستقل و فوری انجام شود و مسئولان این جنایتها محاکمه شوند.

دادگاه نظامی بحرین در ژوئن 2011 با محاکمه 21 تن از مخالفان، هفت نفر از آنها را به زندان ابد و بقیه آنها را بین 2 تا 15 سال زندان محکوم کرد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه