لودریان: توافق هسته‌ای با ایران نمرده است

چهارشنبه 2 خرداد 1397
11:02
لودریان: توافق هسته‌ای با ایران نمرده است وزیر خارجه فرانسه در انتقاد از سیاست‌های آمریکا در ارتباط با ایران، گفت که توافق هسته‌ای با ایران نمرده است.

العالم- اروپا 

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه گفت که توافق هسته‌ای با ایران نمرده است.

وی همچنین گفت که رویکرد کنونی آمریکا در برابر ایران امکان گفت‌وگو را ایجاد نخواهد کرد و به تقویت افراط‌گرایان منجر خواهد شد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، 18 اردیبهشت (8 ماه می) اعلام کرد که کشورش از توافق هسته‌ای با ایران خارج می‌شود وی بارها از توافق هسته‌ای با ایران (برجام) به عنوان بدترین توافق یاد کرده بود. اقدام ترامپ غیر از رژیم‌صهیونیستی و چند کشور عربی با استقبال مواجه نشد و کشورهای اروپایی هم اعلام کردند که تمامی توان خود را به کار می‌گیرند تا در توافق هسته‌ای باقی بمانند.

در نخستین‌ گام در واکنش به تصمیم ترامپ، وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی با حضور «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل پایتخت بلژیک و مقر اتحادیه اروپا تشکیل جلسه دادند.

این جلسه که با حضور «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران، «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس، «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه ، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان و موگرینی برگزار شد، طرفین بر ادامه رایزنی‌ها توافق کردند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه