تروریستهای داعش پیش از خروج از دمشق، خانه های مردم را آتش زدند

چهارشنبه 2 خرداد 1397
11:42
تروریستهای داعش پیش از خروج از دمشق، خانه های مردم را آتش زدند باقیمانده عناصر گروه تروریستی داعش پیش از تسلیم شدن و خروج از جنوب "دمشق" پایتخت سوریه، خانه های مردم را به آتش کشیدند.

العالم ـ سوریه

به گزارش روز چهارشنبه رسانه های محلی سوری، ارتش سوریه و جبهه مقاومت اسلامی پس از بی نتیجه ماندن مذاکرات برای خروج گروه تروریستی داعش از منطقه "حجر الاسود" و "اردوگاه یرموک" در جنوب دمشق، از اول اردیبهشت ماه امسال حملات به این گروه را آغاز کردند و تروریست ها پس از مقاومت بی حاصل تسلیم اقتدار نیروهای نظامی سوری شدند.
نیروهای نظامی سوریه 2 روز قبل پس از وارد شدن به منطقه حجر الاسود پرچم این کشور را بر فراز ساختمان های آن برافراشتند. از سوی دیگر چند یگان نظامی دیگر سوریه نیز وارد یرموک در جنوب دمشق شدند تا زمینه را برای ورود نهادهای دولتی فراهم آورده و امنیت و ثبات را در این مناطق تثبیت کنند.
به گزارش ایرنا، مناطق آزاد شده به منظور فراهم آوردن زمینه بازگشت اهالی به خانه و کاشانه شان نیازمند بازسازی و تامین آب، برق، تلفن و مراکز بهداشتی و خدمات عمومی است.
بازگشت اهالی به دلیل گسترده بودن ویرانی خانه ها و مراکز دولتی در آینده نزدیک امکان پذیر نیست. 
گروه تروریستی داعش در یک اقدام برنامه ریزی شده تمامی نقاط اردوگاه یرموک و حجرالاسود را به ویرانه تبدیل کرده و منازل و موسسه های سالم مانده را نیز به آتش کشیده است.

0% ...

آخرین اخبار

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم