شاهزاده سعودی پرده از "راز مهم" بازداشت‌شدگان هتل ریتز کارلتون برداشت

چهارشنبه 2 خرداد 1397
12:14
شاهزاده سعودی پرده از یک شاهزاده سعودی جزئیات محرمانه‌ای را از روش تعامل با بازداشت شدگان در هتل ریتز کارلتون فاش کرد.

العالم _ عربستان سعودی

خالد بن فرحان آل سعود، شاهزاده جدا شده از خاندان حاکم عربستان که در آلمان به سر می‌برد به سایت میدل ایست آی انگلیس گفت: به روشی شاهانه از شاهزادگان برای دیدار با ملک سلمان بن عبدالعزیز دعوت شد. در عربستان زمانی که برای دیدار با پادشاه دعوت می‌شود فورا باید قبول کنی.

وی افزود: شاهزادگان برای دیدار با پادشاه رفتند بعد در هتل ریتز کارلتون بازداشت شدند. آن‌ها برای اینکه به نفع ولیعهد عربستان از مقادیر زیادی از ثروتشان چشم پوشی کنند بسیار تحت شکنجه و فشار بودند و نهایتا آنها با تن دادن به خواسته ولیعهد عربستان آزاد شدند.

این شاهزاده عربستانی گفت: آن‌ها اکنون در منازلشان هستند و نمی‌توانند به خارج از عربستان سفر کنند. آن‌ها به شدت زیرنظر هستند و دستگاه‌های ردیاب دور ساق پاهایشان کار گذاشته شده تا مقامات عربستان از مناطقی که آن‌ها در آنجا در حال رفت وآمد هستند، اطلاع داشته باشند.

بن فرحان گفت: مقامات عربستانی گفت‌وگوهایشان را از طریق تلفن یا به صورت شخصی و مستقیم ثبت می‌کنند. آن‌ها تحت نظارت شخصی شدید هستند و اجازه بیرون رفتن از کشور به آن‌ها داده نمی‌شود.

مقامات عربستانی نوامبر گذشته ده‌ها تن از شاهزادگان و مسؤولان ارشد را بنا به دستور محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور بازداشت کردند. بعد از تبرئه این افراد و رسیدن به حل و فصل مالی با دولت، عربستان توانست بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار به حساب دولت بازگرداند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک