بی میلی عفو بین الملل برای انتقاد از آل سعود

شنبه 21 مرداد 1391
05:52
بی میلی عفو بین الملل برای انتقاد از آل سعود العالم، لندن - يك پژوهشگر سعودي، با اشاره به عدم تمايل سازمان عفو بين الملل در انتقاد آشکار از آل سعود، گفت: انتظار مي رفت سازمان عفو بين الملل در مورد شيخ نمر باقر النمر، روحاني برجسته شيعه، و کشتار معترضان عربستاني در تظاهرات مسالمت آميز، بيانيه شديدتري صادر کند.

"حمزه الحسن" روز شنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، با اشاره به بيانيه سازمان عفو بين الملل درباره بازداشت ها و سركوب ها در عربستان، گفت: عفو بين الملل تمایل ندارد که از رژیم آل خلیفه به تندي انتقاد كند، اما بدیهی است که سازمان هاي بشردوستانه نمي توانند آل سعود را تبرئه كنند و توجيهي براي سركوبگري و بازداشت ها در مناطق مختلف عربستان ارايه دهند.

 

پژوهشگر سیاسی سعودي، همچنین درباره بازداشت رهبر شیعیان در این کشور، افزود: رژیم آل سعود هیچ توجيه قانوني و حقوقي براي بازداشت شيخ النمر ندارد و به همین دلیل زبان به اتهام زني و فتنه انگيزي گشوده است و شيخ نمر را به نداشتن سلامت عقلي متهم مي كند.

 

وي تصريح كرد: شيخ النمر، ديوار خودساخته تقدس سران سعودي را در هم شكست و با صداي بلند، لزوم اصلاحات سياسي و توجه به حق مردم در مديريت امور كشور را فریاد زد.

 

الحسن به موارد ديگري از نقض حقوق بشر در عربستان اشاره كرد و گفت: مسئولان سعودي از سفر برخي مردم جلوگيري  و گذرنامه هاي آنها را مصادره مي كنند، هزاران نفر از اهالی منطقه الشرقيه ممنوع السفر شده اند؛ همچنین اين محدودیت ها، برخي از مشاغل را نيز شامل مي شود، به گونه اي که برخي از مردم از تصدي يك سري مشاغل محروم هستند.

 

کارشناس سیاسی عربستانی خطاب به مدافعان رژیم سعودي و ادعاي قانوني بودن بازداشت شيخ النمر، گفت: آيا تحت تعقيب قرار دادن شيخ النمر و شلیک به سمت وي قانوني بوده است؟ آيا جلوگيري از ملاقات وكلا با شيخ النمر و محروم كردن وي از ديدار با خانواده اش قانوني است؟






در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای خارجه ایران و ترکیه در بغداد


انفجار دومین سوپر نفتکش طی امروز براثر مین دریایی


عراقچی: ایران آماده گفت و گو بر پایه احترام و تضمین های معتبر است/ تهدید و ارعاب را نمی پذیریم


ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته یمن برای خروج نیرو‌های ریاض


نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در عراق؛ فلسطین در صدر دستور کار+ فیلم


وزیر خارجه ترکیه خواستار ترغیب آمریکا به فشار برای پایان جنایات صهیونیست‌ها شد


کره‌شمالی یک سامانه جدید مجهز به هوش مصنوعی را آزمایش کرد


دیدار عراقچی با سرپرست وزارت امور خارجه لیبی


وزارت اطلاعات: ۱۱ عامل اصلی تخریب‌گر اموال مردم در ملکشاهی بازداشت شدند


عراق ۷ اوکراینی را به ظن توطئه برای حمله به تأسیسات نفتی خلیج فارس دستگیر کرد