دبير كل حزب ملي دمكراتيك وحدت طلب بحرين:

رژیم آل‌خلیفه خواهان گفت‌وگو نیست

شنبه 21 مرداد 1391
18:13
رژیم آل‌خلیفه خواهان گفت‌وگو نیست دبير كل تجمع ملي دموكراتيک بحرين تاکيد کرد که رژيم آل‌خليفه خواهان گفت‌وگو نيست و از خواسته‌هاي مردم فراري است و تصور مي‌کند با گزينه نظامي مي‌تواند اوضاع را مهار کند.

"فاضل عباس" روز شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم درباره احتمال گفت‌وگوهای رژیم آل‌خلیفه با برخی از مخالفان گفت رژيم حاكم در مسئله گفت‌وگو جدی نیست و برای بی‌گناه جلوه دادن خود برای تماس با برخی گروه‌ها تلاش می‌کند، اما هیچ امیدی به حل مسالمت‌آمیز بحران کشور نیست.

 وی تصریح کرد: رژيم درهای مذاكره را به روي مردم بسته است. از این رو، بايد تلاش‌های بین‌المللی براي پايان دادن به اوضاع كنوني بحرين آغاز شود، زيرا رژيم برای مهار اوضاع همچنان به ریختن خون مردم ادامه می‌دهد.

فاصل عباس، با تصریح اینکه رژیم در مسئله گفت‌وگو با مخالفان جدی نیست و همچنان رهبران مخالفان را محاکمه می‌کند، خاطرنشان کرد اگر رژيم در امر مذاكرات جدي است، بايد رهبران مخالفان را آزاد کند.

عباس از حمله روز جمعه نيروهاي امنیتی رژیم حاکم به منطقه "عالي" و ضرب و جرح شهروندان خبر داد و گفت حوادث و تحولات كنوني بحرين هيچ سنخيتي با مذاكرات ادعائي رژيم ندارد .

دبير كل تجمع ملي دموكراتيک بحرين افزود: رژيم آل خليفه هیچ وقت پای میز گفت‌وگوی واقعی نخواهد نشست و خواسته‌های مردم را مانند آزادی بازداشت‌شدگان و تشکیل مجلس مؤسسان براي تدوين قانون اساسي جديد و مردمي را نخواهد پذیرفت.

عباس بار ديگر بر لزوم طرح پرونده بحرین در شوراي امنيت تأكيد كرد و گفت : شوراي امنيت بايد در مسئله بحرين دخالت كند، زيرا رژيم به هيچ توافقنامه اي پايبند نيست و مخالفان نيز به رژيم آل خليفه در خصوص اجراي تعهدات خود اعتماد ندارند .

فعال سیاسی بحرینی با پيش بيني افزايش اعتراضات مردمي گفت : طرف‌های بین‌المللی نيز همراه با مردم بحرين بايد رژيم آل خليفه را زیر فشار بگذارند .

عباس از تلاش روسيه براي حل بحران بحرين خبر داد و گفت : متأسفانه شوراي امنيت با مسئله بحرين دوگانه برخورد می‌کند و بايد جلسه اي را براي بررسي این موضوع تشكيل دهد و نماينده اي ويژه به بحرين اعزام کند.

11:17:56




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا