هشدارصدر اعظم آلمان به آمریکا در باره جنگ تجاری/ رایزنی پکن و برلین برای مقابله با یکجانبه گرایی واشنگتن

جمعه 4 خرداد 1397
11:17
هشدارصدر اعظم آلمان به آمریکا در باره جنگ تجاری/ رایزنی پکن و برلین برای مقابله با یکجانبه گرایی واشنگتن آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در ادامه یازدهمین سفر رسمی خود به چین گفت که آمریکا باید برای همیشه اتحادیه اروپا را از تعرفه های ناعادلانه فولاد معاف کند.

العالم ـ اروپا

مرکل امروز (جمعه) در پکن در جمع خبرنگاران خاطر نشان کرد معافیت های آمریکا برای اتحادیه اروپا در تعرفه های فولاد و آلومینیوم باید دایمی باشد.
وی گفت ما بدون هیچ واکنشی خواستار آن هستیم که آمریکا این موضوع را جدی قلمداد کرده و به طور نامحدود این معافیت را برای اروپا لغو کند.
وی به طور تلویحی هشدار داد که اتحادیه اروپا می خواهد ارتباطات اقتصادی خوبی با آمریکا داشته باشد اما مساله لغو دایمی تعرفه های مذکور موضوعی بسیار با اهمیت است.
مرکل گفت که کمیسیون اروپا دست از مذاکرات و رایزنی ها برای رسیدن به این هدف بر نمی دارد و مشورت ها در حال انجام است و در انتظار نتیجه هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که اروپا و آلمان چه موضعی در باره تعرفه های آمریکا بر آلومینیوم و فولاد دارند، ‌گفت باید به طور دایمی این تعرفه ها لغو شود.

رایزنی چین و آلمان برای مقابله با یکجانبه گرایی
همزمان 'گایو فونگ سخنگوی' وزارت بازرگانی چین گفت که دو کشور درباره تجارت آزاد و مقابله با یکجانبه گرایی در حال رایزنی هستند و سفر مرکل به چین اهمیت فراوانی دارد.
او افزود که صدراعظم آلمان با یک هیات بزرگ تجاری از جمله صاحبان 20 شرکت بسیار بزرگ به چین سفر کرده است که مجموع فروش آنها بیش از 644 میلیارد دلار است و این نشان از اهمیتی است که دو کشور به روابط اقتصادی متقابل می دهند.
به گزارش ایرنا، سفر صدر اعظم آلمان به چین مصادف با چهلمین سالگرد اجرای سیاست اصلاحات و درهای باز است.
مرکل همراه هیات اقتصادیش از شهر 'شن جن' که شهر پیشقدم در اجرای سیاست اصلاحات و درهای باز چین بود، دیدار خواهد کرد که علامتی موثر از سوی آلمان در حمایت از دور جدید اصلاحات و درهای باز چین را نیز نشان می دهد.
بر اساس تلاش رهبران دو کشور، پتانسیل های چین و آلمان در زمینه های دیجیتالی شدن، خودرو‌های انرژی نوین، هوش مصنوعی و خودران ها بسیار توسعه یافته و با فضای گسترده ای برای رشد روبرو است.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر ارتباطات وعده داد: پرتاب سه ماهواره و توسعه زیرساخت‌های دیجیتال تا پایان سال


نیروهای مسلح یمنی فرودگاه ابها را به تعطیلی کشاندند


سرلشکر رضایی: تنگه هرمز با تهدید باز نمی‌شود و آمریکا شکست خورده است


منابع یمنی: فرمانده تیپ وابسته به نیروهای سعودی در تعز کشته شد


پل‌های تازه میان تهران و دوحه؛ توافق برای تشکیل کارگروه مشترک


حماس بیانیه دبیرکل سازمان ملل درباره غزه را رد کرد؛ انتقاد از نادیده گرفتن واقعیت‌های تاریخی


سخنگوی دولت: از مذاکره ترسی نداریم؛ با قدرت از منافع ایران دفاع می‌کنیم


پزشکیان: پیام برادری و وحدت ایران را به جهان برسانید


پزشکیان بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و فناورانه ایران و تایلند تأکید کرد


سخنگوی وزارت دفاع: تهدید جدید با پاسخ سنگین تر مواجه می‌شود