کارشناس امور بین الملل:

شكست سياسي در سوريه خشونت را تشديد مي كند

يکشنبه 22 مرداد 1391
13:32
شكست سياسي در سوريه خشونت را تشديد مي كند يك عضو انستيتو سلطنتي انگليس در امور بين الملل تاكيد كرد: شكست سياسي در ايجاد ثبات و مذاكره بين دمشق و مخالفان، باعث تشديد خشونت مي شود و اين مسئله، احتمال سناريوي ناگوارتري را که از بين رفتن وحدت سوريه، خطر جنگ داخلي يا گسست فرقه اي از پيامدهاي آن است، تشديد مي کند.

" عبدالله حمّوده " در گفتگو با شبكه خبري العالم با طرح اين ادعا كه دمشق در حل اختلاف بين حكومت و مخالفان به شيوه هاي قابل اجرا موفق نبوده است، افزود: مخالفان نيز در قبال آنچه "پاسخ خشونت بار دولت" خوانده شده است، آماده به كار گيري خشونت بر ضد دولت هستند.

وي با اشاره به اين كه دولت سوريه بيش از آن كه رويدادها را سياسي بداند، آن را امنيتي تصور می کند، اظهارداشت: همه اين مسائل، در را به روي مداخله  خارجي مي گشايد كه آخرين نمونه آن اظهارات امروز هيلاري كلينتون درباره تغيير نظام سوريه است.

این کارشناس امور بین الملل درباره اعلام صريح آمريكا و انگليس مبني بر حمايت تسليحاتي از افراد مسلح در سوريه گفت: برخي كشورهاي عربي به نيابت از آمريكا و انگليس، اسلحه، تجهيزات ارتباطي و كمك هاي مختلف در اختيار مخالفان نظام دمشق  قرار داده اند.

وي افزود : آمريكا و انگليس فن مديريت بحران از بالا را به خوبي مي دانند و كمك تسليحاتي به مخالفان را به كشورهاي عربي واگذار كرده اند كه حتي بيش از واشنگتن و لندن پول در اختيار افراد مسلح قرار مي دهند.

حموده با اشاره به اين كه ايالات متحده از دهه هشتاد ميلادي تلاش مي كرد سوريه را مهار كند و به همين دليل آن را در محور شرارت قرار داد، خاطرنشان كرد: روابط دمشق با تهران و حزب الله، بخش اصلي مخالفت با رژيم اسرائيل بود و كاخ سفيد مي خواست اين روابط را از بين ببرد.

وي ماموريت فرستاده جديد بين المللي به سوريه به جاي كوفي عنان را دشوار توصيف كرد و افزود : دستيابي به توافق در شوراي امنيت دشوار است، همچنان كه ايجاد وفاق در داخل سوريه بسيار سخت به نظر مي رسد؛ زیرا حکومت، تغييرات را بر اساس ديدگاه خود مي خواهد و افراد مسلح نيز از هر فرصتي براي تشديد خشونت استفاده مي كنند.
Fz-12-23:28

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند