شیخ نعیم قاسم:

نتیجه انتخابات پارلمانی لبنان سیلی به آمریکا و اسرائیل بود

دوشنبه 7 خرداد 1397
17:56
نتیجه انتخابات پارلمانی لبنان سیلی به آمریکا و اسرائیل بود معاون دبیر کل حزب الله لبنان گفت: نتیجه انتخابات پارلمانی لبنان سیلی به آمریکا و اسرائیل و اعوان آنها در کشورهای حوزه خلیج فارس بود.

العالم-لبنان

به گزارش النشره، شیخ نعیم قاسم معاون دبیر کل حزب الله لبنان گفت: جدیتی برای حل بحران های منطقه ای وجود ندارد و اساس مشکل در این زمینه آمریکاست.

وی افزود: آمریکا ام الفساد و ام الظلم است که دستاوردی بدست نیاورده است. حملات اسرائیل، تحرکات داعشی ها، حمله عربستان به یمن همه با دستور آمریکا و مدیریت آمریکا و اسرائیل است و دستاوردی نداشته و برعکس محور مقاومت پیروزی های بسیاری به دست آورده است.

نعیم قاسم تاکید کرد: آمریکا خواستار راهکارهایی است که به نفع طرح اسرائیل باشد. در سوریه دولت این کشور و متحدانش پیشروی می کنند و در فلسطین غیر از حرکت مردمی و مقابله با یهودی سازی و راهکارهای اسرائیلی وجود ندارد. در لبنان همه تلاش ها برای شکست خط مقاومت شکست خورده است.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان گفت: نتیجه انتخابات پارلمانی لبنان سیلی به آمریکا و اسرائیل و اعوان آنها در کشورهای حوزه خلیج فارس بود. در یمن پایداری اسطوره به نمایش گذاشته شده است.

وی بیان کرد: ما صبور و در عین حال آماده ایم. تهدیدات و توطئه ها بی فایده است. ما سربلند می مانیم و شبانه روز در راستای شکست دادن توطئه ها به خاطر نسل، ملت و آینده مان تلاش می کنیم.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم