آمریکا و رژیم صهیونیستی برای فشار بر ایران تفاهم‌نامه امضاء می‌کنند

دوشنبه 7 خرداد 1397
22:56
آمریکا و رژیم صهیونیستی برای فشار بر ایران تفاهم‌نامه امضاء می‌کنند مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی به زودی ضمن دیدار با جان بولتون، یادداشت تفاهمی در خصوص همکاری‌های مشترک دوجانبه برای فشار به ایران امضاء می‌کند.

العالم _ آمریکا

«میر بن شابات» مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی به زودی با سفر به آمریکا، ضمن دیدار با همتای آمریکایی خود «جان بولتون»، یادداشت تفاهمی در خصوص همکاری‌های مشترک دوجانبه برای فشار به ایران امضاء می‌کند.

آنطور که کانال 10 رژیم صهیونیستی خبر داده، هدف از امضای این تفاهم‌نامه «مقابله با تهدید ایران» خواهد بود.

بولتون و بن شابات از زمان انتصاب طرف آمریکایی به عنوان مشاور امنیت ملی کشورش، چندین نوبت مذاکره تلفنی با هم داشته‌اند و این اولین دیدار آنها خواهد بود.

آنطور که کانال 10 رژیم صهیونیستی گفته، در دیدار دو مشاور امنیت ملی در واشنگتن، بر سر نحوه هماهنگی برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران و حضور نیروهای این کشور در سوریه مذاکره خواهد شد.

«جان بولتون» سومین مشاور امنیت ملی کابینه «دونالد ترامپ» است؛ وی به داشتن ارتباطات نزدیک با منافقین و حمایت علنی از حرکت‌های حامی تغییر نظام حاکم در ایران مشهور است.

آمریکایی‌ها که 18 اردیبهشت از برجام خارج شدند، اخیراً درخواستی 12 بندی مطرح کرده‌ و از ایران خواستند که برای رسیدن به توافقی جدید، این 12 درخواست باید اجرایی شود.

تعطیل شدن غنی‌سازی هسته‌ای و توقف حمایت ایران از عملیات ضدتروریستی در غرب آسیا از جمله این درخواست‌ها است.

 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری