ظریف دهلی نو را ترک کرد

دوشنبه 7 خرداد 1397
23:21
ظریف دهلی نو را ترک کرد
محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در پایان سفر یکروزه خود به پایتخت هند این شهر را به مقصد تهران ترک کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

ظریف که بامداد دوشنبه در راس یک هیات تجاری و اقتصادی وارد دهلی نو شد با وزیر امور خارجه هند سوشما سواراج دیدار کرد که مهمترین نکته آن اعلام عدم همراهی هند با تحریم های آمریکا علیه ایران است.

وی پس از دیدار با سواراج، به خبرنگار ایرنا گفت که دو کشور کمیته هایی تشکیل خواهند داد تا در زمینه های مختلف برای رفع موانع احتمالی بر سر مراودات تجاری و بازرگانی از جمله امور بانکی همکاری کنند.

دیدار ظریف از هند، اولین سفر به یک کشور غیربرجامی پس از خروج آمریکا از این توافق هسته ای در تاریخ 18 اردیبهشت بود.

وی قبل از آن در تلاش برای ایجاد اجماع جهانی علیه اقدام غیرقانونی آمریکا در خروج از برجام به چین و روسیه و همچنین بروکسل به عنوان مقر اتحادیه اروپا سفر کرده بود.

وزیر امورخارجه کشورمان در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد که سفرهای برجامی به کشورهای دیگر همچنان ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا