روسیه: ادعای رسانه سعودی دروغ است

سه شنبه 24 مرداد 1391
14:08
روسیه: ادعای رسانه سعودی دروغ است معاون وزير امورخارجه روسيه، ادعاي روزنامه سعودي به نقل از وي مبني بر آمادگي رييس جمهوري سوريه براي کناره گيري از قدرت را تکذيب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "میخائیل بوگدانوف" تأکید کرد که هیچگونه مصاحبه ای با پایگاه سعودی "الوطن" انجام نداده است.

بوگدانوف خاطرنشان کرد: من با هیچ روزنامه ای در داخل و یا خارج مصاحبه نکرده ام، چرا که اکنون در مرخصی هستم.

وی افزود: اظهاراتی که در خصوص بشار اسد به من نسبت داده شده، دروغ است.

بوگدانوف تأکید کرد: همه آن چیزی که در مصاحبه ادعایی روزنامه الوطن به نقل از من آمده، بی اساس و دروغ است.

روزنامه سعودی الوطن امروز به نقل از بوگدانوف مدعی شده بود که "ماهر"، برادر بشار اسد در جریان حادثه انفجار در وزارت دفاع سوریه، دو پای خود را از دست داده و اکنون با مرگ دست و پنجه نرم می کند .. این روزنامه سعودی همچنین به نقل از معاون وزیرامورخارجه روسیه ادعا کرد که بشار اسد برای کناره گیری از قدرت اعلام آمادگی کرده است.

از سوی دیگر، حزب الله لبنان امروز در بیانیه ای تأکید کرد: خبرهای منتشر شده مبنی بر اسارت یکی از نیروهای مقاومت به دست گروه موسوم به "ارتش آزاد" در دمشق دروغ و بی اساس است.

در این بیانیه آمده است: "حسان سلیم المقداد" که شبکه العربیه عربستان مدعی اسارت وی به دست عناصر گروه موسوم به "ارتش آزاد" شده، از نیروهای حزب الله نیست.

 



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه