مصيب نعيمي چهارشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت: برخي از كشورها با اجرای طرحي كه توسط غرب اداره می شد، سوريه را به عرصه درگيري بين المللي خطرناكي تبديل كردند، اما اكنون در دستيابي به اهداف شوم خود با شكست مواجه شده اند.
وي افزود: اين شيوه برخورد، شكست کامل نظامهای عربي را تاييد مي كند؛ نظامهایي كه با بحران سوريه بيطرفانه و منطقي برخورد نكردند و تنها يكی از دو طرف مخاصمه در سوريه، يعني نظام حاكم را مقصر دانستند.
نعيمي اظهار داشت: شركت كنندگان در اجلاس سازمان همكاري اسلامي در مكه مكرمه، موضوع این اجلاس را مسایل سوريه و ميانمار اعلام کرده اند. آنها ملت مظلوم بحرين را به طور كامل فراموش كرده اند و اين امر برای سازماني كه انتظار مي رود واقعگرا باشد، شايسته نيست.
مدير مسئول روزنامه الوفاق تصريح كرد: به نظر من كساني كه وارد اين اجلاس شدند، بدون نتيجه خارج خواهند شد، زيرا برخي از كشورها مانند عربستان، قطر و تركيه وارد محور «واشنگتن ـ تل آويو» شده اند و اين محور ممكن است با محور دومي كه از مقاومت حمايت مي كند و دخالتهاي غربي را نمي پذيرد، دچار چالش شود.
نعيمي با اشاره به اين كه محور مخالف با روند مقاومت، درصدد است نظام سوريه را با استفاده از زور تغيير دهد، خاطرنشان كرد: غرب از ابتدا در برنامه ريزي و ديدگاه خود درباره اين مساله دچار اشتباه شد و به همه ملت هاي منطقه و فلسطين آسيب وارد كرد.
وي افزود: طرفي كه اكنون از قتل و خونريزي و ويراني در سوريه استقبال مي كند و از اين مساله خوشحال مي شود، رژیم صهیونیستی است.
نعيمي اظهار داشت: آنها تلاش مي كنند از سوريه انتقام بگيرند و تركيه كه كشوری اسلامي است، به شيوه اي در اين مساله دخالت كرد كه نمي توان آن را تبرئه كرد.
28/س23:18