آمریکا ورود خودروهای لوکس از آلمان را ممنوع می کند!

پنج‌شنبه 10 خرداد 1397
13:45
آمریکا ورود خودروهای لوکس از آلمان را ممنوع می کند!
رئیس جمهور آمریکا در ماه آوریل به اطلاع امانوئل مکرون رسانده بود که می‌خواهد ورود خودرو‌های لوکس آلمانی به آمریکا را ممنوع کند.

العالم _ آمریکا

یک نشریه آلمانی در شماره امروز خود نوشت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در ماه آوریل به اطلاع امانوئل مکرون رسانده بود که می‌خواهد ورود خودرو‌های لوکس آلمانی به آمریکا را ممنوع کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، روزنامه آلمانی ورشتاس وخه (Wirtschatswoche) به نقل از چندین دیپلمات آمریکایی و اروپایی اعلام کرد دونالد ترامپ در دیداری که در ماه آوریل امسال با امانوئل مکرون داشت به اطلاع وی رساند که می‌خواهد ورود خودرو‌های لوکس آلمانی را به آمریکا ممنوع اعلام کند.

ترامپ این ماه اعلام کرد که از ویلبور راس وزیر تجارت آمریکا خواسته است تحقیقی را درباره واردات خودرو، کامیون و قطعات یدکی به آمریکا انجام دهد. چنین ابتکاری به معنای آن است که آمریکا احتمالا می‌خواهد بر واردات خودرو از آلمان نیز عوارض گمرکی ببندد.

کارشناسان شرکت خدمات مشاوره‌ای و سرمایه گذاری اورکور آی اس‌ای Evercore ISI هفته گذشته در این باره اعلام کردند پیامد‌های چنین تصمیمی متوجه خودرو‌های لوکس آلمان خواهد شد که هر سال چهار و نیم میلیارد یورو درآمد عاید آلمان می‌کند.

خبرگزاری صداوسیما

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد