نگراني صهيونيست‌ها از تصميم‌هاي مرسي

چهارشنبه 25 مرداد 1391
13:45
نگراني صهيونيست‌ها از تصميم‌هاي مرسي يك مقام پيشين رژيم صهيونيستي از تصميم‌هاي اخير رئيس جمهور مصر درباره برخي نظاميان اظهار نگراني كرد.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، دان هرئيل، معاون سابق رئيس ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي، تصميم‌هاي اخير رئيس جمهور مصر را نشان‌دهنده وضع اين كشور پس از انتخابات رياست جمهوري دانست.


 دان هرئيل درباره تصميم‌هاي اخير رئيس جمهوري مصر اظهار نگراني كرد و گفت: وضعیتی که با بركناري مسئولان عالي رتبه ارتش در مصر به وجود آمده، بر اوضاع خاورميانه تاثير زيادي خواهد گذاشت.


پايگاه اينترنتي شبكه هفت اسرائيل در اين باره به نقل از هرئيل نوشت: «ما اكنون خود را در خاورميانه‌اي مي‌يابيم كه در آن براي اسرائيل آسودگي كمتري وجود دارد.»


از سوي ديگر، «تزاوي مزال»، سفير پیشين رژيم صهيونيستي در قاهره نيز با ابراز نگرانی از وضع به وجود آمده در مصر، چنين ارزيابي كرد كه اسرائيل در روابط خود با مصر وارد دوره بحران شود.


این در حالی است که بني گانتس، رئيس ستاد ارتش اسرائيل، بار دیگر مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامي عليه ايران اعلام کرده است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم