واشنگتن طرح قطعنامه حمایت از فلسطینی ها را وتو خواهد کرد!

جمعه 11 خرداد 1397
08:56
واشنگتن طرح قطعنامه حمایت از فلسطینی ها را وتو خواهد کرد! "نیکی هایلی"، سفیر آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد کشورش طرح قطعنامه ای را که کویت به شورای امنیت داده و خواستار حمایت از فلسطینی های غزه و کرانه باختری است، حتما وتو خواهد کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

شورای امنیت با این که ابتدا اعلام کرده بود رأی گیری درباره طرح پیشنهادی کویت را به تعویق خواهد انداخت، انتظار می رود، رأی گیری درباره این طرح را به زودی آغاز کند.

"منصور العتیبی"، سفیر کویت در سازمان ملل پیش از این اعلام کرده که در واپسین لحظه ها یکی از کشورهای عضو شورای امنیت تغییرهایی را در این طرح به وی پیشنهاد کرده است.

در این طرح تصریح شده است که باید تدابیر لازم برای تضمین سلامت و حمایت از فلسطینی های مناطق اشغال شده و غزه اندیشیده شوند.

همچنین از آنتویو گوترش، دبیر کل سازمان ملل خواسته شده است که پیشنهادهایی برای حمایت از غیرنظامیان فلسطینی و تشکیل یک هیئت بین المللی در این خصوص ظرف 60 روز ارائه دهد.

208

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن


دو سال از غیبت شهید «اوتاد»؛ سید حسن نصرالله