کاخ سفید محل ملاقات ترامپ و اون را اعلام کرد

چهارشنبه 16 خرداد 1397
10:16
کاخ سفید محل ملاقات ترامپ و اون را اعلام کرد کاخ سفید اعلام کرد، دیدار ۱۲ ژوئن (۲۲ خرداد) میان کیم جونگ اون و دونالد ترامپ در جزیره "سنتوزا" واقع در جنوب سنگاپور برگزار خواهد شد.

العالم- آمریکا 

 به نقل از خبرگزاری رویترز، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در توییتر اعلام کرد، محل برگزاری نشست کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا هتل "کاپلا" واقع در جزیره سنتوزا است و از سنگاپوری‌ها برای مهمان‌نوازیشان تشکر کرد. قرار است که این دیدار، صبح روز ۱۲ ژوئن به وقت محلی برگزار شود.

ترامپ نیز به خبرنگاران گفته است که برنامه‌ریزی‌ها برای این دیدار "بسیار خوب پیش می‌رود".

او در این خصوص توضیح داد: روابط بسیاری در حال شکل‌گیری و مذاکرات زیادی پیش از این سفر در حال پیشروی است. باید ببینیم چه پیش می‌آید. اما این دیدار بسیار مهم است. این دو روز بسیار مهم خواهند بود.

جزیره سنتوزا

سنگاپور چند روز پیش منطقه‌ای مرکزی را که وزارت امور خارجه این کشور، سفارت آمریکا و هتل‌های بسیاری در آن قرار دارند، از روز ۱۰ تا ۱۴ ژوئن به عنوان منطقه ویژه اعلام کرد. دولت سنگاپور در روزنامه اینترنتی رسمی خود اعلام کرد که محل برگزاری این رویداد به جزیره سنتوزا تغییر کرده است.

دولت این کشور همچنین اظهار کرده است که پلیس تدابیر سختگیرانه‌تری را در خصوص مردم و کارکنان مرتبط با این رویداد صورت می‌دهد و امکاناتی همچون پرواز هر گونه هواپیما نیز در این منطقه ممنوع خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز