دیدار فرستاده سازمان ملل با عبدالملک بدرالدین

چهارشنبه 16 خرداد 1397
11:38
دیدار فرستاده سازمان ملل با عبدالملک بدرالدین محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلاب یمن فاش کرد فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن در سفر به صنعا با عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله دیدار کرد.

العالم - یمن

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن اعلام کرد یک هیأت از سازمان ملل با «عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله دیدار کرده است.

وی در صفحه توئیتر خود اعلام کرد،  هیأت سازمان ملل از این دیدار و «مثبت و واقع‌بینانه‌ بودن آن» دچار شگفتی شده است، الحوثی درباره جزئیات این دیدار توضیحی نداد.

الحوثی سه شنبه (دیروز) در گفت‌وگویی با شبکه «المیادین» اعلام کرد «مارتین گریفیتس» نماینده سازمان ملل در امور یمن هیچ چارچوب رسمی مشخصی برای مذاکره مطرح نکرده است.

وی ادامه داد: ما نمی توانیم  درباره شکست گریفیتس یا موفقیت او صحبت کنیم اما در برابر هر تلاشی برای توقف حملات به یمن، کشورهای عامل افزایش این حملات قرار دارند، همانگونه که در این روزها شاهد اعلام‌های مکرر آمریکا و انگلیس مبنی بر دست داشتن در این جنگ هستیم. رژیم غاصب اسرائیل نیز اعلام کرده در بمباران دو کشور عربی دست داشته و ما معتقدیم این دو کشور سوریه و یمن هستند.

جنگ عربستان علیه یمن به بهانه‌های واهی و با همراهی چند کشور دیگر از فروردین‌ماه 1394 آغاز شد و همچنان ادامه دارد. 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم