تنها راه حل بحران سوریه:

ضرورت توقف حمایت تسلیحاتی از افراد مسلح

شنبه 28 مرداد 1391
13:46
ضرورت توقف حمایت تسلیحاتی از افراد مسلح نماينده پارلمان سوريه تنها راه حل بحران اين کشور را توقف حمايت تسليحاتي از افراد مسلح در سوريه عنوان کرد.

"زُهِير غَنّوم" در گفت وگو با شبكه خبري العالم تعيين "اخضر ابراهيمي" به جای کوفی عنان به عنوان نماینده سازمان ملل در امور سوريه را اقدامی بیهوده توصیف کرد و گفت: كشورهاي غربي و برخي كشورهاي عربي ماموریت این افراد را به شکست می کشانند.

وي افزود: برای حل بحران سوریه باید  ارسال تسلیحات و کمک های مالی برای افراد مسلح در سوریه حمايت رسانه اي كشورهاي غربي و عربي به خصوص قطر و عربستان از این افراد متوقف شود.

غنوم خاطرنشان کرد که توقف ارسال تسلیحات به سوریه موجب توقف عملیات نظامی و هموار شدن زمینه مذاکره برای رسیدن به راه حل مناسب می شود.

وي درباره درخواست كشورهاي غربي براي ايجاد منطقه حائل در سوريه گفت: خواسته هاي غرب فراتر از این است زیرا غربی ها  خواستار ایجاد منطقه پرواز ممنوع، اعزام نيروی نظامي به سوریه و بمباران مواضع ارتش و دولت سوريه هستند.

tt-17-00:13

 

0% ...

آخرین اخبار

روایت هم سلولی یحیی سنوار، از رهبری که نماد مقاومت شد


اعتراضات گسترده در آلبانی، سفارت رژیم صهیونیستی را به تعطیلی کشاند


اطلاعیه مرکز اطلاعات مالی درباره لغو مجوز بانک صادرات در لبنان


ترکیه و جمهوری آذربایجان از شراکت تا تنش غیر علنی در روابط


بهای نفت و طلا در هفته گذشته؛ «برنت» به مرز ۱۱۰ دلار رسید


هشدار نیروی دریایی سپاه: عاقبت سرپیچی، سوختن در آتش است


آغاز به کار نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در بغداد با حضور عراقچی


بدهی ۱.۹ میلیون دلاری صندوق حقوقی ترامپ


معاون ترامپ: آمریکا نباید وارد جنگ‌های بی‌پایان شود


بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در دستور کار این هفته مجلس