خزانه‌داری آمریکا از تحریم کشورهای که به شرکت‌های هواپیمایی ایران خدمات ارائه کنند، خبر داد

پنج‌شنبه 17 خرداد 1397
09:04
خزانه‌داری آمریکا از تحریم کشورهای که به شرکت‌های هواپیمایی ایران خدمات ارائه کنند، خبر داد  مقام ارشد وزارت خزانه‌داری آمریکا به کشورهای ارائه‌دهنده خدمات به خطوط هوایی ایران هشدار داد.

العالم -آمریکا

سیگال مندلکر معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی در یک سخنرانی به میزبانی یک سازمان جنگ نرم آمریکایی ، ضمن هشدار به کشورها و شرکت‌ها درباره ارائه هر گونه خدمات به چند خطوط هوایی ایران  که در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند، گفت:  کشورهایی که به هواپیماهای ایران اجازه فرود و دریافت خدمات در فرودگاه‌های خود بدهند با تبعاتی از جمله تحریم مواجه خواهند شد.

این مقام وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه تصریح کرد: کشورها و شرکت‌های سراسر دنیا بایستی به خطراتی که اعطای مجوز فرود و ارائه خدمات هواپیمایی به ایرلاین‌های مورد استفاده ایران برای صدور تروریسم به سراسر منطقه در بر دارد، توجه کنند. از جمله این تبعات، تحریم‌های ثانویه ما خواهد بود.

میزان

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو