رحمانی فضلی شهادت دو تن از مرزبانان غیور کشور را تسلیت گفت

پنج‌شنبه 17 خرداد 1397
16:20
رحمانی فضلی شهادت دو تن از مرزبانان غیور کشور را تسلیت گفت وزیر کشور در پیامی به سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی، شهادت دو تن از مرزبانان غیور کشور را تسلیت گفت.

العالم- ایران/ سیاسی 

در این پیام آمده است:

شهادت دو تن از مرزبانان غیور اردبیلی، ستوان سوم محبوب قربانی و ستوان سوم یوسف پیرانی در ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی‌ابن ابیطالب(ع) و سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) که در پاسداری و حراست از مرزهای جمهوری اسلامی ایران به دست اشرار تروریست به دیدار معبود شتافتند موجب تأثر عمیق این‌جانب گردید.

این ضایعه اسفناک بار دگر ضرورت هوشیاری همه مردم به توطئه‌ها و فتنه‌های تفرقه‌افکنانه و اختلاف‌برانگیز دشمنان ملّت بزرگوار ایران به‌ویژه در میان مردم فهیم غرب کشور را مورد تأکید قرار داد و بر همگان آشکار گردید که توسعه و آرامش و امنیت این مناطق، بزرگ‌ترین نگرانی و دغدغه عوامل و مزدوران نظام سلطه می‌باشد.

این‌جانب ضمن تسلیت به فرماندهی معظّم کل قوا، جنابعالی، خانواده و هم‌رزمان شهدای عزیز و مردم بزرگوار؛ از نیروهای غیور مرزبانی جمهوری اسلامی ایران و سربازان گمنام حضرت بقیه‌الله الاعظم(عج) می‌خواهم با تلاش و مجاهدت مجدانه، با اقدامات تروریستی برخورد قاطع صورت گیرد.

از خداوند متعال برای شهدای عزیز، علو درجات و برای خانواده‌های محترم آنان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد