نگرانی صهیونیست‌ها از پیامد حمله به ایران

يکشنبه 29 مرداد 1391
06:32
نگرانی صهیونیست‌ها از پیامد حمله به ایران کارشناسان و تحليلگران اقتصادي صهيونيست درباره پيامدهاي هرگونه اقدام نظامي عليه ايران و خسارات سنگين اين رژيم در صورت بروز چنين جنگي، هشدار دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، گزارشگر کانال ده تلویزیون رژیم اشغالگر گفت: "در صورت حمله به ایران بسیاری از سرمایه گذاران خارجی سرمایه خود را از بخشهای مختلف اسرائیل خارج می کنند؛ و حتی سرمایه گذاران اسرائیلی سرمایه های خود را به خارج انتقال می دهند ".

"أوری غلای" مدیر کل خانه سرمایه گذاری "سیگما" در این خصوص به گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: "در صورت وقوع جنگ خسارتهای بسیاری به بازار و بورس و پول اسرائیل وارد می شود".

گزارشگر کانال ده رژیم اشغالگر با این حال مدعی شد: "وزارت دارایی برای جنگ احتمالی و سیناریو حملات موشکی ایران به اسرائیل، برنامه ویژه ای تدارک دیده است".

"یورام آریاف" وزیر دارایی سابق رژیم صهیونیستی در این خصوص تصریح کرد: "هزینه اقدام یک روز جنگ با ایران یک میلیارد تا دو میلیارد شیکل برآورد شده است؛ و بدون شک افزایش بودجه بخشهای امنیتی و نظامی، کاهش بودجه بخشهای دیگر از جمله آموزش و پرورش و بهداشت را به دنبال خواهد داشت".

وی اظهار داشت: "خسارتهای اقتصادی ده‌ها هزار موشک شلیک شده به اسرائیل، بیش از دهها ملیار شیکل خواهد بود".

آریاف ادامه داد: "پس از  جنگ 33 روزه لبنان، فقط تجدید مخازن ذخایر تسلیحاتی 8 میلیارد شیکل هزینه داشت".



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

روایت هم سلولی یحیی سنوار، از رهبری که نماد مقاومت شد


اعتراضات گسترده در آلبانی، سفارت رژیم صهیونیستی را به تعطیلی کشاند


اطلاعیه مرکز اطلاعات مالی درباره لغو مجوز بانک صادرات در لبنان


ترکیه و جمهوری آذربایجان از شراکت تا تنش غیر علنی در روابط


بهای نفت و طلا در هفته گذشته؛ «برنت» به مرز ۱۱۰ دلار رسید


هشدار نیروی دریایی سپاه: عاقبت سرپیچی، سوختن در آتش است


آغاز به کار نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در بغداد با حضور عراقچی


بدهی ۱.۹ میلیون دلاری صندوق حقوقی ترامپ


معاون ترامپ: آمریکا نباید وارد جنگ‌های بی‌پایان شود


بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در دستور کار این هفته مجلس