بنیانگذار ویکی لیکس سکوت خود را می شکند

يکشنبه 29 مرداد 1391
18:27
بنیانگذار ویکی لیکس سکوت خود را می شکند جوليان آسانژ بنيانگذار پايگاه "ويكي ليكس" که پس از افشاي مطالب محرمانه وزارت خارجه آمريکا به اتهامي ديگر تحت تعقيب قرار گرفته و اخيرا به سفارت اكوادور در لندن پناهنده شده است، اعلام کرد سکوتش را مي شکند.

 به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، جوليان آسانژ از سفارت اكوادور در لندن پايتخت انگليس، خواستار توقف تهديدات آمريكا برای تعقيب قضايي افشاگران اطلاعات محرمانه پایگاه ویکیلیکس شد.
بنیانگذار ويكي ليكس در پايگاه تويتر خود نوشت: همزمان با نشستي كه قرار است شماري از وزراي خارجه كشورهاي آمريكاي جنوبي در كيتو، پايتخت اكوادور، براي تصميم گيري درباره وی داشته باشند، سكوت خود را كه از زمان پناهنده شدن به سفارت اكوادور در دو ماه قبل در پيش گرفته است را خواهد شکست .
اكوادور هفته گذشته بعد از دو ماه از تقاضاي پناهندگي آسانژ به سفارت اين كشور در انگليس، به وي پناهندگي سياسي داد؛ انگليس در واكنش به اين اقدام ، آنرا تاسف بار خواند و تاكيد كرد به اين فرد تحت تعقيب اجازه نخواهد داد كه از كشور خارج شود.
انگليس براي تحويل آسانژ به زادگاهش سوئد كه درآن جا تحت تعقيب است، تلاش مي كند تا وي درخصوص ادعاهاي مربوط به اتهامات جنسي مورد بازجويي قرار گيرد؛ اين درحاليست كه آسانژ اتهامات وارده را رد كرده و هدف از آن را تخريب وجهه خود خوانده است.
" ريكاردو باتينو" وزير امور خارجه اكوادور درباره اقدام عليه سفارت كشورش در لندن هشدار داده و گفته بود كه مسئولان اين كشور پيامي از طرف مسئولان انگليسي دريافت كرده اند كه درصورتيكه هيات ديپلماتيك اكوادور آسانژ را تحويل انگليس ندهند، احتمال حمله به سفارت اكوادور در لندن كه آسانژ به آن جا پناه برده بود ، وجود دارد.
اين وزير اكوادوري با لحني خشونت آميز، گفت: ما مستعمره انگليس نيستيم ، آن زمان گذشته است.

دراين حال " رافائل كوریا " رئيس جمهوري اكوادور نيز به شدت از انگليس انتقاد كرد و شيوه برخورد اين كشور با اكوادور را نامقبول دانست.
وي درسخنراني هفتگي خود در روز شنبه گفت: آنها فكر مي كنند كه با چه كساني طرفند؟ كشورهاي آمريكاي لاتين آزاد و داراي حاكميت مستقل هستند و به هيچ طرفي اجازه دخالت در امور خود را نمي دهند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان با وزیر امور خارجه دیدار کرد


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


رایزنی وزیران خارجه قطر و کویت در باره تحولات منطقه


​​​​​​​شمار قربانیان سیل در نپال از مرز 626 نفر گذشت


روزنامه لوموند: فعالیت بنادر اصلی اوکراین با تشدید حملات روسیه مختل شده است


ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه