فاضل عباس" روز دوشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم، با تاکید بر اینکه منطقه المحرق همیشه پايگاه مقاومت بر ضد استعمار و مبارزه با رژيم ديكتاتوري آل خلیفه بوده است، افزود: آل خلیفه تلاش دارد تا با مزدورانی که تحت نظارت ادارات رسمی هستند، برای ایجاد گسست در میان جامعه تلاش کند؛ به همین دلیل این ماجرا را به راه انداخته است .
دبيركل انجمن دمكرات ملي بحرين، خاطر نشان كرد: المحرق هچنان در صف نخست مبارزه با ديكتاتوري باقي خواهد ماند و تلاش ها براي جدا كردن اين منطقه از صف مخالفان رژيم به موافقان آن ناكام خواهد ماند.
وي با رد برخی ادعاها مبنی بر وابستگی المحرق به نخست وزير بحرین، تاكيد كرد: با برگزاري جشن هاي برنامه ريزي شده اي كه مزدوران رژيم در آن حضور پيدا مي كنند و كودكان را براي حمل پرچم به خيابان ها مي كشانند، نمي توان يك منطقه را وابسته به رژيم تلقي كرد.
دبيركل انجمن دمكرات ملي بحرين گفت: در حال حاضر نهادهاي حقوق بشر در بحرين تحت نظر رژيم اداره مي شوند و هر روز موارد متعددي از نقض حقوق بشر در اين كشور روی می دهد.
عباس با تاكيد بر اين كه رژيم آل خليفه به نظامي قبيله اي و شبه نظامي تبديل شده است، اظهار داشت: اين رژيم با سوء استفاده از سكوت بين المللي به طور گسترده به انتقامجويي از شهروندان مي پردازد تا جايي كه نيروهاي امنيتي، براي هدف قرار دادن تظاهر كنندگان به آنان گلوله هاي ساچمه اي شليك مي كنند .
20-15:04