چالش امنیتی بزرگ آمریکا در افغانستان

سه شنبه 31 مرداد 1391
15:53
چالش امنیتی بزرگ آمریکا در افغانستان العالم، کابل - نويسنده و تحليلگر سياسي افغان، حمله موشکي به پايگاه نظامي بگرام در شمال افغانستان، و هدف قرار گرفتن هواپيماي "مارتين دمپسي" رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا را يک چالش بزرگ امنيتي براي نظاميان آمريکايي دانست.

"حبيب حكيمي" روز سه شنبه در مصاحبه با شبكه العالم گفت: اين حمله چالش امنيتي بزرگي براي نيروهاي آمريكايي است. پایگاه بگرام در شمال افغانستان، در مقايسه با ديگر مناطق از امنیت بیشتری برخوردار است و امنیت آن با پايگاه هاي آمريكايي در شرق و جنوب و ديگر مناطق قابل مقایسه نيست.

این نویسنده و تحلیلگر افغان، افزود: بگرام پیش از این نیز آماج حملات مسلحانه، موشكي و انفجاري طالبان قرار گرفته بود و اين نخستين حمله به آن نیست.

هواپیمای مارتین دمپسی امروز در پایگاه بگرام افغانستان هدف حمله موشکی قرار گرفت. دمپسی پس از این حمله با هواپیمایی دیگر افغانستان را ترک کرد.

در این حمله به دمپسی و همراهانش آسیبی نرسید و تنها دو خدمۀ تعمیرات و نگهداری هواپیمای نظامی حامل مارتین دمپسی زخمی شدند. 

21-12:12


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند