تظاهرات شهرک‌نشینانِ مخالف جنگ با ایران

چهارشنبه 1 شهريور 1391
04:29
تظاهرات شهرک‌نشینانِ مخالف جنگ با ایران تظاهرات و تجمعات اعتراض آميز شهرک نشينان صهيونيست براي اعلام مخالفت با حمله به ايران، ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شماری از شهرک نشینان صهیونیست عصر دیروز با تجمع مقابل منزل "ایهود باراک" وزیر جنگ رژیم اشغالگر در مرکز "تل آویو" مخالفت خود را با حمله به تأسیسات هسته ای ایران اعلام کردند.

روزنامه "یدیعوت احرونوت" نوشت، تظاهرکنندگان با حمل پلاکاردهایی، بر مخالفت خود با جنگ با ایران تأکید کردند.

در برخی از این پلاکاردها با اشاره ضمنی به شکست‌های رژیم اشغالگر در برابر مقاومت نوشته شده بود، "کمیتۀ تحقیق قبل از جنگ تشکیل شود، نه بعد از آن".

هفتۀ گذشته نیز شهرک نشینان مقابل منزل "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر این رژیم، تجمع اعتراض آمیزی در همین رابطه برگزار کردند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان