نويسنده و تحليلگر سياسي ترك اذعان کرد:

تركيه در خط مقدم رويارويي با سوريه

چهارشنبه 1 شهريور 1391
06:58
 تركيه در خط مقدم رويارويي با سوريه استانبول (العالم) ـ نويسنده و تحليلگر سياسي ترك گفت: زماني كه غرب دربار? دخالت نظامي در سوريه دچار ترديد شد، تركيه به افزايش تنش در جبه? سوريه ادامه داد و خود را طرف رويارويي در بحران سوريه نشان داد.

فايق بلوط چهارشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: تركيه طرح از پيش تهيه شده اي را براي پذيرش بيش از 500 هزار آوارۀ سوري از آغاز بحران در اين كشور آماده كرده بود و  طرح ديگري را نیز براي ايجاد منطقه حائل در داخل خاك سوريه و در نزديكي مرز تركيه، در اختيار دارد.

وي افزود: تركيه در ابتدا در زمينه اجراي اين طرح ها ترديد داشت. اما زماني كه از حمايت غرب و به ويژه امريكا در اين باره برخوردار شد، در راستاي دخالت بيش از حد در بحران سوريه گام برداشت و خود را به عنوان يكي از طرف هاي اصلي در اين بحران معرفي كرد.

بلوط اظهار داشت: زماني كه تركيه كمك و حمايت كامل خود از مخالفان سوريه را اعلام كرد، تنها پنج درصد از شهروندان تركيه دخالت اين كشور در امور سوريه را تأييد مي كردند. اما پس از تبليغات غرب و  تلاش رسانه هاي رسمي و غير رسمي تركيه، اين ميزان به 30 درصد افزايش يافت.

وي افزود: دولت تركيه امروزه درصدد است تا بار ديگر افكار عمومي اين كشور را درباره مشروع، ضروري و لازم بودن دخالت در سوريه قانع كند.

بلوط گفت: از جملۀ اين اقدامات، تلاش حزب حاكم تركيه براي ارعاب مردم از پ.ك.ك و كردهاي شمال سوريه و ترويج ادعاي تأسيس كشور در اين منطقه و تلاش کردها براي برپايي كشور كردستان بزرگ است.

وي خاطرنشان كرد: طرح اين ادعا، ميزان حمايت افكار عمومي تركيه از دولت آن كشور را افزايش داده است.

اين تحليلگر ترك گفت: تركيه با تاكتيك هايي كه در بحران سوريه در پيش گرفته، تلاش مي كند منافع و وجود خودش را بر همسایگان تحميل كند و خود را به عنوان تصميم گيرنده در امور منطقه نشان دهد. همه تلاش هاي دولت ترکیه در اين راستا است.
SM-22-20:50


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

روایت هم سلولی یحیی سنوار، از رهبری که نماد مقاومت شد


اعتراضات گسترده در آلبانی، سفارت رژیم صهیونیستی را به تعطیلی کشاند


اطلاعیه مرکز اطلاعات مالی درباره لغو مجوز بانک صادرات در لبنان


ترکیه و جمهوری آذربایجان از شراکت تا تنش غیر علنی در روابط


بهای نفت و طلا در هفته گذشته؛ «برنت» به مرز ۱۱۰ دلار رسید


هشدار نیروی دریایی سپاه: عاقبت سرپیچی، سوختن در آتش است


آغاز به کار نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی در بغداد با حضور عراقچی


بدهی ۱.۹ میلیون دلاری صندوق حقوقی ترامپ


معاون ترامپ: آمریکا نباید وارد جنگ‌های بی‌پایان شود


بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی دفاع در دستور کار این هفته مجلس