شهرک نظامی عربستان هدف موشک بالستیک یمن قرار گرفت

چهارشنبه 23 خرداد 1397
08:22
شهرک نظامی عربستان هدف موشک بالستیک یمن قرار گرفت یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن بامداد امروز (چهارشنبه) شهرک نظامی "الفیصل" عربستان در جیزان را هدف موشک بالستیک قرار دادند.

العالم ـ  یمن

شبکه المسیره اعلام کرد، موشک شلیک شده، ساخت یمن و از نوع "بدر 1" بوده است.
این دومین باری است که در سه ماه اخیر این شهرک نظامی در جنوب غرب عربستان هدف حمله موشکی قرار گرفته است و نخستین بار، موشک ارتش یمن به این شهرک 24 فروردین 97 اصابت کرد.
شهر جنوبی جیزان در یکهزار و 244 کیلومتری ریاض پایتخت عربستان و در مرز با یمن واقع است که در تیرس موشک های گروه انصارالله قرار دارد.
ژنرال "ترکی المالکی" سخنگوی ائتلاف نظامی ضد یمن به سرکردگی عربستان دوشنبه شب گذشته اعتراف کرد، تاکنون 149 فروند موشک از یمن به سوی عربستان شلیک شده است.
تحلیلگران می گویند، با بالا گرفتن آتش جنگ یمن چنانچه هم‌ زمان 50 موشک یمنی به سمت شرکت نفتی «آرامکو» عربستان در جیزان شلیک شود، بزرگ‌ترین پالایشگاه نفتی جهان که 70 درصد از نفت اروپا را تامین می کند، نابود خواهد شد و ایالات متحده نیز با بحران نفت روبرو می شود. 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: زبان فارسی ستون استوار همبستگی ملی است


ادامه نقض آتش بس غزه با شهادت یک فلسطینی


ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است


وزارت خارجه یمن: رژیم سعودی امنیت تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را تهدید می‌کند


ثبت ۸ میلیون درخواست پیگیری حقوقی برای جنایات دشمن علیه ایران


پارلمان مصر: جنگی با یمن نداریم و در حمله علیه آن شرکت نمی‌کنیم


استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه


الزیدی: بستن مرز عراق با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است


انتخابات کنست در سایه "عملیات الخلیل" و بحران امنیتی ایجاد شده در "اسرائیل"؛ نتانیاهو در بن‌بست