سوریه خواستار بازگشایی گذرگاه مرزی با عراق شد

چهارشنبه 23 خرداد 1397
13:11
سوریه خواستار بازگشایی گذرگاه مرزی با عراق شد وزیر خارجه سوریه در پیامی به همتای عراقی خود خواستار بازگشایی گذرگاه مرزی در استان الانبار عراق شده است.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش روسیاالیوم، وزارت خارجه عراق پیامی از همتای سوری خود درباره افزایش تلاش‌ها به منظور بازگشایی گذرگاه مرزی بین دو کشور در غرب استان الانبار واقع در میان شهرستان «القائم» عراق و شهر «البوکمال» سوریه، دریافت کرده است.

«صطام جدعان الدندح» سفیر سوریه در بغداد در دیدار با «ابراهیم الجعفری» وزیر خارجه عراق، پیام «ولید المعلم» را تقدیم وی کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از روسیاالیوم، الجعفری در این دیدار بر «ضرورت هماهنگ کردن مواضع و همکاری‌ها بین دو کشور به منظور حل مشکلات منطقه عربی با تکیه بر راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز و عدم مداخله در امور کشورها» تأکید کرد و متذکر شد که عراق با بازگشت سوریه به جایگاه خود در اتحادیه عرب اصرار می‌کند.

از سوی دیگر، سفیر سوریه در بغداد از مواضع دولت عراق در حمایت از حل مسالمت‌آمیز بحران سوریه تقدیر و درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه بین دو کشور جهت دستیابی به ثبات ابراز امیدواری کرد.

ناظران می‌گویند بازگشایی گذرگاه القائم حضور امنیتی طرفین عراقی و سوری در این منطقه را تقویت و مانع از ورود عناصر گروه تروریستی داعش به خاک عراق می‌شود.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم