" محمد نصور" روز پنجشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، از شوراي امنيت سازمان ملل خواست به مسئوليت هاي واقعي خود عمل كرده و با نقض موازين بين المللي و نقض حاكميت كشورها مقابله کند.
این نویسنده و تحلیلگر سیاسی سوری درباره اعزام نمايندگان بين المللي به سوريه، گفت: سوريه از ابتدا از پيشنهادات كوفي عنان استقبال كرد اما طرف مقابل در عوض با كمك برخي كشورهاي عربي به حمايت نظامي، و سياسي از گروه هاي مسلح ادامه دادند.
وی تصريح كرد: دمشق از ماموريت اخضر الابراهيمي جانشین کوفی عنان استقبال كرد و الابراهیمی هم باید از كشورهاي متخاصم توقف حمايت از گروه هاي مسلح را بخواهد.
محمد نصور خاطرنشان کرد: ارتش سوريه با حمایت و کمک های مردم توانست موفقيت هاي مهمي در مقابله با گروه هاي مسلح به دست آورد؛ زیرا مردم بر خلاف تبليغات رسانه هاي مغرض و باندهاي مسلح، پشتيبان ارتش هستند.
نصور با اشاره به اينكه اطلاع رسانی مردم از مکان های حضور افراد مسلح باعث شد تا ارتش بتواند شمار زيادي از افراد مسلح را نابود كند، يادآور شد: عمده فرماندهان اين باندهاي تروريستي از القاعده يا مزدوران خارج از سوريه هستند.
این نویسنده و تحلیلگر سیاسی، با اشاره به حضور افراد مسلح خارجی و اعضای القاعده در سوریه، گفت: ارتش توانست خطوط پشتيباني از تروریست ها در مناطق مرزی را قطع كند.
محمد نصور درباره طرح کشورهای غربی برای ایجاد مناطق حائل در سوریه، گفت: دمشق چنين اقدامي را مداخله آشكار در امور داخلي خود و نقض موازين بين المللي درباره حاكميت كشورها مي داند؛ كشورهاي متخاصم مي خواهند با اين طرح در سوريه پايگاه هايي براي باندهاي مسلح و القاعده ايجاد كنند، لذا سوريه نمي تواند چنين امري را بپذيرد.
23/08/-15:42