علاقه تماشاگران نیجریه به جوجه رنگی، دردسری برای مقامات روسیه

شنبه 26 خرداد 1397
07:49
علاقه تماشاگران نیجریه به جوجه رنگی، دردسری برای مقامات روسیه
نیجریه‌ای‌ها معمولاً جوجه‌ها را سبز و سفید و شبیه به پرچم کشورشان رنگ می‌کنند و آن‌ها این جوجه‌ها را روی دست بالا می‌برند و به تشویق تیم مورد علاقه‌شان می‌پردازند.

العالم _ ورزشی

رویترز گزارش داد؛ تماشاگران نیجریه‌ای که قرار است امروز (شنبه) تیم ملی کشورشان را در برابر کرواسی و در چارچوب رقابت‌های جام جهانی تشویق کنند، یکی از مهم‌ترین ابزارهای همیشگی حمایتی خود را در اختیار نخواهند داشت: جوجه‌های زنده.

جوجه‌های زنده را می‌توان برخی اوقات در مسابقات فوتبال در نیجریه مشاهده کرد. نیجریه‌ای‌ها معمولاً جوجه‌ها را سبز و سفید و شبیه به پرچم کشورشان رنگ می‌کنند. آن‌ها این جوجه‌ها را روی دست بالا می‌برند و به تشویق تیم مورد علاقه‌شان می‌پردازند. اما مقامات شهر کالینینگراد، جایی که مسابقه نیجریه و کرواسی را امروز میزبانی می‌کند، گفته‌اند حیوانات را به ورزشگاه راه نمی‌دهند.

"آندری یرماک،" وزیر فرهنگ و گردشگری کالینینگراد گفته است تعدادی از طرفداران نیجریه علی‌رغم نبود درخواستی رسمی، تمایل خود را برای آوردن جوجه به ورزشگاه اعلام کرده اند.

وی افزود: «برای این طرفداران توضیح داده شد که بر طبق قوانین حوزه سلامت، ورود به ورزشگاه با حیوانات زنده مجاز نیست. البته ما به آن‌ها برای خرید جوجه راهنمایی‌های لازم را ارائه می‌دهیم. ما برای رسیدگی به عجیب‌ترین تقاضا‌ها هم آماده‌ایم.»

 

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری