الشامی به العالم خبرداد؛

کمک اسراییل و فرانسه به آل سعود در جنگ الحدیده؛ بمباران ساحل غربی یمن توسط جنگنده های صهیونیستی

شنبه 26 خرداد 1397
16:08
کمک اسراییل و فرانسه به آل سعود در جنگ الحدیده؛ بمباران ساحل غربی یمن توسط جنگنده های صهیونیستی ضیف الله الشامی عضو دفتر سیاسی انصارالله به شبکه خبری العالم گفت که جنگنده های اسراییلی اقدام به بمباران در نبرد ساحل غربی کرده اند.

العالمیمن

عضو دفتر سیاسی انصارالله تصریح کرد: که نیروهای متجاوز از بقا در مناطق نبرد ناتوانند و نیروهای یمن مسیرهای تدارکاتی متجاوزین را در محورهای الفاز، الجاح و الدریهمی قطع کردند.     

الشامی گفت که نیروهای متجاوز نفر کشته داده و 4 کیلومتر از فرودگاه الحدیده عقب نشینی کردند.

وی خاطر نشان نمود که نیروهای مشترک یمن، جنگ فرسایشی ضد متجاوزین در نبرد ساحل غربی به راه انداخته اند.

گفتنی است؛ روزنامه لوفیگارو فرانسه نسبت به حضور نیروهای مهاجم فرانسوی در نبرد ساحل غربی در کنار نیروهای امارات اعتراف کرد.

همچنین؛ حمله موشکی و توپخانه ای به ارتش سعودی در جبل قیس و پایگاه الصیابه در جیزان که با حمله به تجمع این، ارتش در مرکز العرعر در جبل قیس همراه بود که البته یگان های موشکی و توپخانه ای آل سعود مناطق و روستاهای بخش مرزی منبه در صعده را هدف قرار دادند.  

 206

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو