بررسی روابط قاهره – تهران در سفر مرسی

يکشنبه 5 شهريور 1391
11:24
بررسی روابط قاهره – تهران در سفر مرسی نماينده دائم مصر در سازمان ملل تاكيد كرد، "محمد مرسي" رييس جمهور اين كشور سي ام ماه جاري ميلادي در جريان سفر خود به تهران، با مسئولان ايراني دربار? روابط دو کشور و مسائل مختلف گفت و گو خواهد كرد.

 

"احمدين خليل" روز يك شنبه در گفت و گو با شبكه العالم اظهار داشت: محمد مرسي در نخستين روز از اجلاس سران كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد به تهران خواهد آمد، تا رياست اين جنبش را به برادر و همتای خود محمود احمدي نژاد رييس جمهور ايران واگذار كند و ایران تا سال 2015 رياست اين جنبش را به عهده خواهد داشت.

وی افزود: مصر به همراه يوگسلاوي و هند، بنيان گذاران جنبش عدم تعهد در اوائل دهه 1960 بودند، و در طول 60 سال گذشته براي خوداتكايي كشورهاي در حال توسعه و عدم وابستگي به بيگانگان، نقش فعالي در چارچوب اين تشكل ايفا كرده اند.

خلیل تأکید کرد: مصر در سال های 2009 تا 2012 رياست جنبش عدم تعهد را عهده دار بود و پيش از این نيز دو بار رياست اين جنبش را برعهده داشته است.

نماينده دائم مصر در سازمان ملل تاكيد كرد: مرسي در اين سفر، گفت و گوهاي مهمي با مسئولان ايران در سطوح مختلف خواهد داشت و دربارۀ موضوعات متعدد، به ويژه روابط دو كشور بحث و تبادل نظر خواهد كرد.

"احمدين خليل" در پایان بار دیگر خاطر نشان كرد : هدف اصلي مرسي از سفر به ايران -كه نخستين سفر يك رييس جمهور مصري به ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران و انقلاب مصر است- واگذاري رياست جنبش عدم تعهد به ايران است.

 

26-13:48

26



0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد