دیدار دو مقام ارشد نظامی آمریکا با شاه اردن

پنج‌شنبه 31 خرداد 1397
11:50
دیدار دو مقام ارشد نظامی آمریکا با شاه اردن معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاستگذاری و فرمانده ستاد مرکزی ارتش این کشور امروز در امان با شاه اردن دیدار کردند.

العالم-اردن

«جان رود» معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاستگذاری و «ژوزف ووتل» فرمانده ستاد مرکزی ارتش این کشور با «عبدالله دوم» شاه اردن دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار روابط دوجانبه و شراکت استراتژیک بین اردن و آمریکا و تحولات منطقه بررسی شد.

دو طرف همچنین به بررسی سازوکار ارتقای سطح همکاری مشترک اردن و آمریکا به خصوص در زمینه‌های نظامی و دفاعی ، تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در جنگ علیه تروریسم، بحران‌های منطقه و تلاش برای یافتن راهکارهای سیاسی حل این بحران و احیای امنیت در منطقه پرداختند.

طبق گزارش خبرگزاری عمون اردن، در این دیدار همچنین رئیس ستاد مشترک ارتش اردن، مشاور شاه اردن و مدیر دفتر وی نیز حضور داشتند.

در حالی است که دو روز پیش نیز «جرد کوشنر» مشاور و داماد رئیس‌جمهور آمریکا و «جیسون گرینبلات» فرستاده این کشور در روند صلح غرب آسیا با هدف تلاش برای جلب حمایت اردن از طرح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» جهت حل و فصل منازعه فلسطینی- اسرائیلی، با عبدالله دوم در اردن دیدار کردند.

«معامله قرن» طرح دولت ترامپ برای حل منازعه فلسطینی و اسرائیلی از طریق مجبور کردن فلسطینیان به امتیازدهی از جمله درباره شهر قدس اشغالی و زمینه‌سازی برای ایجاد ائتلاف منطقه‌ای با مشارکت کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی، است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد