عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله اعلام کرد؛

مراکز استراتژیک امارات در تیررس یمنی ها

پنج‌شنبه 31 خرداد 1397
22:11
جنبش انصار الله یمن اعلام کرد که مراکز استراتژیک امارات در تیر رس نیروهای یمنی است.

العالم - یمن 

عبدالوهاب المحبشی عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن اعلام کرد : احتمال حملۀ نیروهای یمنی به مراکز استراتژیک امارات به علت همدستی با عربستان در تجاوز به یمن بسیار است.

المحبشی افزود: عبدالملک بدر الدین رهبر جنبش انصار الله نیز از شرکت های خارجی فعال در امارات خواسته است که فعالیت سرمایه گذاری خود را متوقف کنند و از این کشور بیرون بروند.

المحبشی در مصاحبه با شبکه العالم گفت : مراکز استراتژیک امارات خصوصاً مراکز نظامی و اقتصادی در تیر رس نیروهای یمنی است و این نیروها منتظر دریافت دستور حمله هستند.

المحبشی افزود: موشک های ارتش و کمیته های مردمی یمن از توانایی لازم برای اصابت به اهداف تعیین شده برخوردار است و این موشک ها قبلاً تجربه شده بود و به رآکتور هسته ای براکه در ابوظبی اصابت کرد.

عضو دفتر سیاسی انصار الله گفت: رآکتور هسته ای براکه باید سال 2017 افتتاح می شد ولی اصابت موشک های یمنی به این رآکتور افتتاح آن را به سال 2019 موکول کرد.

المحبشی اعلام کرد: روزهای آینده خبرهای تازه ای درباره موشک های یمنی شنیده خواهد شد.

214

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد


روسیه: انتخابات کنگره رویکرد ترامپ را تغییر نمی‌دهد


هشدار رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره عواقب اقدام نظامی جدید علیه ایران


هشدار ایتالیا درباره تهدیدهای سایبری؛ بانک فرانسوی هدف سارقان قرار گرفت


عربستان و سوریه با حضور شرع و بن‌سلمان توافق‌نامه‌ امضا کردند


ایلان ماسک پس از شکست جمهوری‌خواهان، پیام‌های انتخاباتی خود را پاک کرد


فاکس‌نیوز: جی‌دی ونس با حامیان ناراضی ترامپ ائتلاف تشکیل می‌دهد


ترامپ: قصد برکناری وزیر جنگ را ندارم


شهادت 7 غیرنظامی یمنی در حمله هوایی عربستان سعودی


اولیانوف: جنگ علیه ایران تاثیر زیادی در تحولات آمریکا داشت