به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، گروه موسوم به "جبهه النصره" در بیانیه ای "جورج صبرا" را "نصرانی کافر، دشمن خدا و مسلمانان" نامید و تأکید کرد در صورت رسیدن به قدرت در سوریه، از او جزیه دریافت خواهد کرد.
این بیانیه تند در واکنش به گزارش رسانهها مبنی بر احتمال تشکیل دولت انتقالی سوریه در تبعید به نخست وزیری "جورج صبرا" منتشر شد.
با وجود دیدار "جورج صبرا" با "عدنان العرعور" و عکسهای یادگاری آنها نتوانست برای "صبرا" نجات بخش باشد، چراکه نوع تفکرات "جبهه النصره" حتی افراطی تر از تفکرات تکفیری "العرعور" است .. این جبهه تفکرات و عقاید "اخوان المسلمین" را نیز ناقص و مشکوک می داند!.
تکاپوی عناصر سرشناس فراری مانند "مناف طلاس"، "ریاض حجاب"، "جورج صبرا"، "عبدالباسط سیدا"، و ... برای قرار گرفتن در رأس قدرت و به زیر کشیدن دیگر مخالفان سوریه جهت به چنگ آوردن همه منابع مالی و حمایتهای خارجی، و استفاده آنها از ابزار مختلف از جمله تکفیر و تبلیغات رسانه ای، موجب گسترش مستمر اختلافات بین مخالفان سوریه در خارج شده است.