حمله نظامیان اسرائیلی به شهرک قدیمی الخلیل + عکس

شنبه 2 تير 1397
13:27
حمله نظامیان اسرائیلی به شهرک قدیمی الخلیل + عکس نظامیان رژیم صهیونیستی به چند محله در شهرک قدیمی الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری حمله کرده و چندین خانه را به هم زدند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین ده ها تن از نظامیان اسرائیلی به مناطق خله حاضور، الزاهد، محله الجعبری، عین القرنه و محله جابر حمله کرده و ضمن بازرسی منازل شهروندان ده ها خانه را تخریب کرده و برخی از جوانان را دستگیر کرده و بسیاری را برای بازجویی به سازمان جاسوسی این رژیم فراخواندند.

اسرائیلی ها همچنین به منزل یکی از فعالان حقوقی به نام عارف جابر حمله کرده و آن را به هم ریخته و اثاثیه منزل و لوازم برقی او را تخریب کردند و در نهایت فرزندش براء جابر را با خود بردند.

انها همچنین به منزل چند تن دیگر از فعالان فلسطینی در این شهر حمله کرده و وسایل منزل آنها را نابود کردند.

نظامیان اشغالگر با حمله به محله خله حاضور، تعدادی از جوانان را برای بازجویی به اداره جاسوسی در شهرک عتصیون فراخواندند.

در منطقه الزاهد در غرب مسجد حضرت ابراهیم، در حمله نظامیان صهیونیستی درگیری های محدودی بین جوانان فلسطینی در گرفت. در این درگیری نظامیان اسرائیلی اقدام به شلیک بمب های صوتی و بمب های گازی اشک آور کردند.

208

0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم