واکنش اردن به دیدار بن سلمان با نتانیاهو در امان

شنبه 2 تير 1397
18:30
واکنش اردن به دیدار بن سلمان با نتانیاهو در امان یک منبع رسمی اردن اخبار برخی رسانه‌های صهیونیستی درباره دیدار «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در امان پایتخت اردن را تکذیب کرد.

العالم _ اردن

یک منبع رسمی اردن امروز شنبه خبر دیدار بن سلمان با نتانیاهو در امان را تکذیب کرد.

طبق گزارش خبرگزاری عمون اردن، این منبع اردنی گفت که دیدار بن سلمان و نتانیاهو در اردن صحت ندارد.

روزنامه صهیونیستی معاریو مدعی شد که دوشنبه گذشته در جریان سفر محرمانه نتانیاهو به اردن، وی با بن سلمان دیدار کرده است.

به نوشته این روزنامه، این دیدار در کاخ پادشاه اردن و در حاشیه دیدار «جرد کوشنر» داماد ترامپ و «جیسون گرینبلات» فرستاده آمریکا در غرب آسیا با شاه اردن، برگزار شده است.

نتانیاهو هفته گذشته در سفری محرمانه به اردن با «عبدالله دوم» شاه اردن دیدار کرد.

این دیدار در حالی در امان برگزار شد که روابط دو طرف سال گذشته در پی قتل دو شهروند اردنی توسط نگهبان سفارت رژیم صهیونیستی متشنج شد و حتی چند ماهی روابطشان قطع بود که اخیرا پس از بازگشت سفیر این رژیم به امان بار دیگر این روابط ازسر گرفته شد.

دیدار نتانیاهو و عبدالله دوم که نخستین دیدار علنی آنها از سال ۲۰۱۴ بود، بیانگر پایان اختلاف دو طرف است.

0% ...

آخرین اخبار

حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا


رئیس جمهور کره جنوبی هرگونه مشارکت نظامی در جنگ با ایران را رد کرد


آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»


سقوط یک جنگنده اف ۱۶ در میشیگان


صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند