سفر خارجی عبدالله و ماجرای نیامدن به تهران

سه شنبه 7 شهريور 1391
03:26
سفر خارجی عبدالله و ماجرای نیامدن به تهران عبدالله بن عبدالعزيز شاه سعودي به بهانه آنچه که بيماري و ناتواني جسمي خود خواند از سفر به تهران و مشارکت در نشست سران جنبش عدم تعهد شانه خالي کرد اما امروز دوشنبه در سفري اعلام نشده راهي سه کشور اردن، مغرب و مصر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالله بعد از ظهر روز دوشنبه با انتخاب برادر ناتني‌اش سلمان که سمت وليعهدي کشور را دارد به عنوان اداره کننده کشور، سفر خود را از اردن شروع کرد.

 

شاه 88 ساله سعودي آنگونه که منابع آگاه در رياض گفته‌اند ابتدا براي سفري چند ساعته و ديدار با عبدالله اردني راهي امان شد و پس از ديدار با وي، امان را به مقصد رباط پايتخت مغرب ترک خواهد کرد تا در کاخ تابستاني خود در ارتفاعات اين کشور به مدت چند روز به استراحت پرداخته و با برخي از مقامات اين کشور از جمله محمد بن حسن شاه مراکش ديدار کند،

 

سومين ايستگاه عبدالله بن عبدالعزيز در سفر دوره‌ايش آمريکا خواهد بود تا به گفته منابع نزديک به وي آزمايشات پزشکي خود را انجام داده و تحت نظر پزشکان آمريکايي دوره درمان جديدي را شروع کند.

 

اين منبع آگاه که با خبرگزاري يونايتدپرس مصاحبه مي‌کرد بدون اشاره به احتمال ديدار عبدالله با اوباما رئيس جمهور آمريکا تنها به اين نکته اشاره کرد که او براي درمان بيماري مزمن خود در ستون فقرات به مراقب‌هاي ويژه پزشکي احتياج دارد، هر چند که هنوز شهري که شاه سعودي در آن بستري خواهد شد اشاره‌اي نشده است.

 

بر اساس اين گزارش، عبدالله در آخرين ايستگاه سفر خود از آمريکا راهي مصر خواهد شد تا در قاهره با محمد مرسي رئيس جمهور مصر ديدار کند که به گفته برخي از منابع پاسخي به محبت مرسي است که در اولين سفر خود امتياز مهمي را به شاه سعودي داد! منبع سعودي سفر عبدالله به مصر را تاريخي ارزيابي کرده که براي هر دو کشور برکات زيادي خواهد داشت!

 

هر چند مدت زمان اين سفر کاملاً مشخص نيست؛ اما بر اساس آنچه که گفته شده عبدالله تلاش خواهد کرد تا پيش از موسم حج در عربستان باشد، سفر وي بايد دستکم يک ماه به طول بينجامد.

 

حال به نظر مي‌رسد انتخاب اين مقطع زماني توسط عبدالله براي سفر به کشورهاي مزبور که هم‌زمان با نشست سران عدم تعهد در تهران شده، نوعي دهن کجي وي به اين نشست تلقي مي‌شود. هر چند او فرزندش را که بر اساس برخي شايعات اکنون عنوان وزارت خارجه را بر عهده دارد در راس هيئتي به تهران فرستاده اما اگر خودش توان سفر داشت، چرا به تهران نيامد؟

 

 

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد