حضور نمايندگان120 كشور در تهران

ايران ثابت كرد كه منزوي نيست

سه شنبه 7 شهريور 1391
07:01
ايران ثابت كرد كه منزوي نيست نويسنده و تحليلگر سياسي سوري تاكيد كرد: ايران با حضور رهبران و نمايندگان 120 كشور در اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران، به كشورهايي كه خواهان محاصره آن بودند ثابت كرد كه منزوي نيست.

حيّان سلمان سه شنبه در برنامه "مع الحدث" شبكه خبري العالم اظهار داشت:ايران كشورهايي را كه در صدد محاصره آن بودند ناكام كرد.

سلمان گفت: برگزاري شانزدهمين اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران با شعار "مشاركت در رهبري جهان" نشاندهنده گرايش انساني ايران و مخالفت آن با ايده جهان تك قطبي و دوقطبي است.

وي در خصوص بحران سوريه افزود: ما مي دانيم ايران طرف اصلي حل و فصل بحران سوريه است. ايران با صراحت و صداقت كامل اعلام كرده است گفتگو مدخل اصلي حل و فصل اين بحران ساختگي است.

نويسنده و تحليلگر سياسي سوري خاطرنشان كرد: ايران همچنين خواستار گفتگو با همه طرفهاي مخالف، احترام به حاكميت سوريه و عدم مداخله خارجي است و اين مسئله كاملا با منشور مجمع عمومي سازمان ملل مطابقت دارد.

سلمان تاكيد كرد: موفقيت طرح پيشنهادي ايران بر خلاف مواضع و طرحهاي برخي كشورهاي ديگر كه خواستار مداخله خارجي، ضربه زدن به حاكميت سوريه و تحميل سلطه تك قطبي هستند، تضمين شده است و سوريه از طرح ايران استقبال مي كند و اين مسئله از ديدارهاي علاء الدين بروجردي رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي، با مسئولان بلندپايه سوريه در دمشق نمايان است.

اين نويسنده و تحليلگر سياسي گفت: همه جهان مي داند ايران خواسته هاي انساني مطابق سياستها و اصول خود را دارد و به همه جهان تاكيد كرده است كه سرنوشت مديريت غربي و كساني كه آتش جنگ را در سوريه مي افروزند، شكست است.

سلمان تاكيد كرد: طرح پيشنهادي ايران طرح شش گانه كوفي عنان و توصيه هاي نشست ژنو را رد نكرده است در نتيجه طرفهاي خواستار توقف خونريزي در سوريه بايد طرح ايران را به عنوان مدخل دستيابي به راه حل سياسي و پايان بحران بپذيرند.

Ma.22:46.28

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی